Munkavédelmi lábbeli

Ebben a kategóriában kaptak helyet a munkavédelmi bakancsok, cipők, klumpák, papucsok, csizmák és az ezek ápolásához és viseléséhez nélkülözhetetlen kiegészítők.

Alkalmi és sportos lábbelik

Alkalmi és sportos lábbelik

Ebben a kategóriában találhatóak a nem szakmai használatú félcipők. Ezeket a lábbeliket mindennapos és alkalmi viselethez egyaránt ajánljuk, mivel elegánsabbak mint a munkavédelmi cipők. Az elegáns férfi félcipők egyike sem orrmerevítős, így alkalmi vagy mindennapos használatra is tökéletes megoldást nyújtanak. Az alkalmi cipők minden esetben valódi bőrből készülnek. A szabadidős tevékenységekhez de akár a mindennapi munkához is ajánljuk a kiváló minőségű sportos cipőinket. Kellemes érzést nyújt egész napos használat esetén is. A bőr cipő rendszeres ápolásával megpuhul a felsőrész és még kellemesebb lesz a lábbelije.

Egyéb lábvédelmi termékek

Egyéb lábvédelmi termékek

Az egyéb lábvédelmi termékek csoportban olyan termékek szerepelnek, amelyek azért fontosak a munkavégzés során, mert megnövelik a lábvédelem hatékonyságát. Pl. a hegesztő munkásnadrágját megóvja, hogy a szikra ne tegyen kárt a dolgozó munkásruhájába. A bőr lábszárvédő védelmet nyújt a félcipő vagy bakancs fűzőjének is. A munkahelyet alkalomszerűen látogatók számára fejlesztették ki a cipőre kívülről felhelyezhető kaplit.

Munkavédelmi bakancs

Munkavédelmi bakancs

Munkavédelmi bakancsaink biztonságosak, kényelmesek és jó ár értékarányúak. Bármelyik gyártó termékét válassza is a Panda munkavédelmi bakancsot, a PORTWEST munkavédelmi bakancsot vagy más gyártó munkavédelmi bakancsát egyikben sem fog csalódni.

Munkavédelmi csizma

Munkavédelmi csizma

A folyékony szennyeződések ellen legjobb megoldás, amit a lábára húzhat a gumi vagy PVC csizma. A gumiból készült termékek természetes anyaguknál fogva kellemesebb viselet, a hideg hatására ( - 10 Celsius fok felett ) kevésbé dermednek meg, de áruk kicsit drágább mint a PVC-ből készült csizmák. A PVC anyagú csizmák olcsóbb árfekvésűek, de a hideg hatására ( - 10 Celsius fok felett ) hamarabb rideggé válnak, áruk viszont sokkal kedvezőbb a gumicsizmához képest. A csizmák között is talál orrmerevítős és orrmerevítő nélkülit, bélelt változatot , fehér, fekete vagy zöld színűt egyaránt. Természetesen valódi bőr munkavédelmi csizmákat is talál a kínálatunkban, ami különösen a hidegben végzett munka esetén előnyös.
Munkavédelmi cipő

Munkavédelmi cipő

Használja a megfelelő munkavédelmi cipő kiválasztásához a képernyő bal oldalán található szűrő feltételeket! Itt egy gombnyomásra kiválaszthatja ha konkrét színű munkavédelmi cipőt pl. barna, fekete, fehér vagy bizonyos védelmi szintnek megfelelő pl. orrmerevítős vagy orrmerevítő nélküli munkavédelmi cipőre van szüksége. Akár kislábon, akár nagylábon él, nem probléma, nálunk a munkavédelmi cipő méretek 36-tól 51-ig elérhetők.

Munkavédelmi szandál, papucs

Munkavédelmi szandál, papucs

A munkavédelmi szandálok használata bizonyos munkahelyeken engedélyezett. Ezek lehetnek orrmerevítő nélküliek vagy orrmerevítővel ellátottak, fehérek vagy feketék, vagy akár az elektrosztatikus kisülés (ESD) elleni szandálok. A munka után a pihenés idejére vagy irodai, adminisztratív munkakörök ellátásához kínálunk Önnek munkavédelmi papucsokat is.

Papucs, szandál

Papucs, szandál

Általános használatú papucsok és szandálok: a munka után a pihenés idejére vagy irodai, adminisztratív munkakörök ellátásához alkalmas kényelmes, igényes kialakítású lábbelik. Ezek a termékek nem rendelkeznek munkavédelmi minősítéssel !

Zoknik és kiegészítők

Zoknik és kiegészítők

Mi az amitől kellemesebben érezheti a lábát egy nehéz nap alatt?

Egy kényelmes talpbetét . Mindennapi apróság de a cipőfűző és a cipőápolásához a boksz is elengedhetetlen kelléke egy lábbelinek. Ebben a csoportban ezeket is megtalálja.

Titokzokni

Titokzokni

Az általunk forgalmazott zoknik közül ebbe a csoportba kiemeltük csak a titokzoknikat. Ezzel is szeretnénk Önnek segíteni hogy minél hamarabb megtalálja azt a terméket amire szüksége van. Nyáron a hőérzet csökkenéséhez ezzel is hozzá tudunk járulni, hogy rövidebb száru, vékony zoknit választunk.

Új termékeink október hónapban »

Munkavédelmi lábbelin nagyon sokféle terméket értünk, ami teljesen természetes, mivel ahány munkahely ahány felhasználó annyiféle igény merül fel a munkavédelmi lábbelik kapcsán. Még a hasonló típusú lábbeliknél is jelentős eltérések lehetnek az eltérő felhasználási körülményeknek megfelelően.

Vegyük például a munkavédelmi bakancsot, ami az egyik leg gyakrabban használt munkavédelmi lábbeli.

Ezt a bakancsot használhatják bel térben könnyű fizikai munkánál, mint amilyen a kisebb könnyű anyagok csomagolása. Az ilyen helyeken egy könnyű szellőző akár orrmerevítő nélküli munkavédelmi bakancs is megfelelő lehet a dolgozónak. Viszont gondoljunk, csak bele mi történne ezzel a bakanccsal, ha egy építkezési területen sáros nedves időben szeretnénk használni. Könnyű belátni, hogy ilyen felhasználási körülmények között nagyon hamar tönkremenne és még a garanciát sem tudnánk érvényesíteni mivel nem a megfelelő munkavédelmi lábbelit választottuk. Ilyen helyre egy sokkal robosztusabb más anyagokból készült munkavédelmi bakancsot kell választani. Ennek a bakancsnak már átszúrás mentes talppal kell rendelkeznie. Ezen kívül, mindenképpen kell, bele orrmerevítő mivel ilyen helyeken bármi rá eshet a felhasználó lábára és ettől is meg kell védeni a lábat. A bakancs felsőrésze pedig egy más minőségű általában hidrofobizált bőrből készül, hogy bizonyos mértékig a nedvességnek is ellenálljon.

A fentiekből is látszik, hogy nem is olyan egyszerű a választás mikor arról kell dönteni, hogy milyen munkavédelmi lábbelit vásároljon valaki magának vagy a munkatársainak.

Web áruházunk munkavédelmi lábbeli kínálatának az összeállításánál ezért arra törekedtünk, hogy a lehető leg szélesebb kínálatot biztosítsuk. Így segítve a vásárlóinkat abban, hogy az adott körülményeknek leg megfelelőbb munkavédelmi lábbelit választhassák és kényelmesen, de mégis biztonságosan tudjanak dolgozni. Mivel nem csak a biztonság, hanem a kényelem is fontos szempont a megfelelő cipő kiválasztásánál. Ki szeretne egy biztonságos, de kényelmetlen cipőben több órát eltölteni. Az általunk kínált munkavédelmi lábbelik mind a két tulajdonsággal rendelkeznek, nem csak biztonságosak, de kényelmesek is.

Asztali nézet megjelenítése