Munkavédelmi lábbeli

Ebben a kategóriában kaptak helyet a munkavédelmi bakancsok, cipők, klumpák, papucsok, csizmák és az ezek ápolásához és viseléséhez nélkülözhetetlen kiegészítők.

Alkalmi és sportos lábbelik

Alkalmi és sportos lábbelik

Ebben a kategóriában nem munkavédelmi, illetve nem szakmai használatra szánt cipőket talál. Akár alkalmi, akár utcai sportos lábbeliket keres, jó helyen jár. Vevőink visszajelzései alapján arra törekszünk, hogy folyamatosan bővítsük kínálatunkat az igényeknek megfelelően. Az általunk kínált lábbelik közös jellemzője a minőség, legyen szó bőrből készült vagy szintetikus anyagú darabokról.

Egyes modellek igen széles méretválasztékkal, 35-től 49-es méretig választhatóak, hogy mindenki megtalálhassa a lehető legkényelmesebb cipőt a lábára.

Egyéb lábvédelmi termékek

Egyéb lábvédelmi termékek

Ebben a kategóriában az egyéb lábvédelmi termékeket találja, melyek a biztonságos munkavégzést szolgálják. A munkahelyi lábsérülések mechanikai jellegű, valamint égési és fagyási sérülések lehetnek. Származhatnak leeső tárgyaktól, a talp átszúródásából, felfröccsenő forró folyadékoktól, olvadékoktól, szikrától, vegyszerektől, hideg környezeti hőmérséklettől.

A munkavédelem jelenti a biztonságos és egészséges munkakörülmények biztosítását a munkahelyeken, hogy a balesetek, egészségkárosodás megelőzhető legyen. Ehhez a munkavédelmi ruházat és felszerelések biztosítják a munkavállalók számára a megfelelő feltételeket.

Munkavédelmi bakancs

Munkavédelmi bakancs

Ebben a kategóriában többféle védelmi képességnek megfelelő, jó ár-érték arányú munkavédelmi bakancsokat talál. A munkavédelmi lábbelik, azon belül is a munkavédelmi bakancsok a veszélyes munkakörülmények között dolgozók biztonságát szolgálják

A munkavédelem célja, hogy megóvja a munkavállalók egészségét, testi épségét, munkavégző képességét a különféle munkakörülmények között, megelőzze a baleseteket. A biztonsági előírások bizonyos munkakörülmények esetén munkavédelmi lábbeli viselését teszik kötelezővé. A munkavédelmi bakancsok nemcsak a biztonságnak kell, hogy megfeleljenek, hanem a tartósság és a kényelem is fő szempontok azok kialakításakor.

Munkavédelmi csizma

Munkavédelmi csizma

A folyékony szennyeződések ellen legjobb megoldás, amit a lábára húzhat a gumi vagy PVC csizma. A gumiból készült termékek természetes anyaguknál fogva kellemesebb viselet, a hideg hatására ( - 10 Celsius fok felett ) kevésbé dermednek meg, de áruk kicsit drágább mint a PVC-ből készült csizmák. A PVC anyagú csizmák olcsóbb árfekvésűek, de a hideg hatására ( - 10 Celsius fok felett ) hamarabb rideggé válnak, áruk viszont sokkal kedvezőbb a gumicsizmához képest. A csizmák között is talál orrmerevítős és orrmerevítő nélkülit, bélelt változatot , fehér, fekete vagy zöld színűt egyaránt. Természetesen valódi bőr munkavédelmi csizmákat is talál a kínálatunkban, ami különösen a hidegben végzett munka esetén előnyös.
Munkavédelmi cipő

Munkavédelmi cipő

Ismerje meg munkavédelmi cipő kínálatunkat, és találja meg az ideálisat munkájához. Minden szakmának megvannak az előírásai, munkavédelmi követelményei és az ezeknek megfelelő cipők. Kínálatunkban a különféle szabványoknak megfelelő védőlábbeliket talál, az akár utcai cipőként is hordható, minimális védelemmel rendelkező cipőktől a speciális védelemmel ellátottakig.

Széles méretválasztékkal rendelkezünk, webáruházunkban 34-52-es méretig talál munkavédelmi cipőket, női és férfi modelleket. Az általunk forgalmazott cipők nemcsak biztonságos munkavégzést tesznek lehetővé, hanem egész napra maximális komfortot nyújtanak.

Munkavédelmi szandál, papucs

Munkavédelmi szandál, papucs

A munkavédelmi szandálok használata bizonyos munkahelyeken engedélyezett. Ezek lehetnek orrmerevítő nélküliek vagy orrmerevítővel ellátottak, fehérek vagy feketék, vagy akár az elektrosztatikus kisülés (ESD) elleni szandálok. A munka után a pihenés idejére vagy irodai, adminisztratív munkakörök ellátásához kínálunk Önnek munkavédelmi papucsokat is.

Papucs, szandál

Papucs, szandál

Általános használatú papucsok és szandálok: a munka után a pihenés idejére vagy irodai, adminisztratív munkakörök ellátásához alkalmas kényelmes, igényes kialakítású lábbelik. Ezek a termékek nem rendelkeznek munkavédelmi minősítéssel !

Zoknik és kiegészítők

Zoknik és kiegészítők

Mi az amitől kellemesebben érezheti a lábát egy nehéz nap alatt?

Egy kényelmes talpbetét . Mindennapi apróság de a cipőfűző és a cipőápolásához a boksz is elengedhetetlen kelléke egy lábbelinek. Ebben a csoportban ezeket is megtalálja.

Titokzokni

Titokzokni

Az általunk forgalmazott zoknik közül ebbe a csoportba kiemeltük csak a titokzoknikat. Ezzel is szeretnénk Önnek segíteni hogy minél hamarabb megtalálja azt a terméket amire szüksége van. Nyáron a hőérzet csökkenéséhez ezzel is hozzá tudunk járulni, hogy rövidebb száru, vékony zoknit választunk.

Új termékeink május hónapban »

Munkavédelmi lábbelin nagyon sokféle terméket értünk, ami teljesen természetes, mivel ahány munkahely ahány felhasználó annyiféle igény merül fel a munkavédelmi lábbelik kapcsán. Még a hasonló típusú lábbeliknél is jelentős eltérések lehetnek az eltérő felhasználási körülményeknek megfelelően.

Vegyük például a munkavédelmi bakancsot, ami az egyik leg gyakrabban használt munkavédelmi lábbeli.

Ezt a bakancsot használhatják bel térben könnyű fizikai munkánál, mint amilyen a kisebb könnyű anyagok csomagolása. Az ilyen helyeken egy könnyű szellőző akár orrmerevítő nélküli munkavédelmi bakancs is megfelelő lehet a dolgozónak. Viszont gondoljunk, csak bele mi történne ezzel a bakanccsal, ha egy építkezési területen sáros nedves időben szeretnénk használni. Könnyű belátni, hogy ilyen felhasználási körülmények között nagyon hamar tönkremenne és még a garanciát sem tudnánk érvényesíteni mivel nem a megfelelő munkavédelmi lábbelit választottuk. Ilyen helyre egy sokkal robosztusabb más anyagokból készült munkavédelmi bakancsot kell választani. Ennek a bakancsnak már átszúrás mentes talppal kell rendelkeznie. Ezen kívül, mindenképpen kell, bele orrmerevítő mivel ilyen helyeken bármi rá eshet a felhasználó lábára és ettől is meg kell védeni a lábat. A bakancs felsőrésze pedig egy más minőségű általában hidrofobizált bőrből készül, hogy bizonyos mértékig a nedvességnek is ellenálljon.

A fentiekből is látszik, hogy nem is olyan egyszerű a választás mikor arról kell dönteni, hogy milyen munkavédelmi lábbelit vásároljon valaki magának vagy a munkatársainak.

Web áruházunk munkavédelmi lábbeli kínálatának az összeállításánál ezért arra törekedtünk, hogy a lehető leg szélesebb kínálatot biztosítsuk. Így segítve a vásárlóinkat abban, hogy az adott körülményeknek leg megfelelőbb munkavédelmi lábbelit választhassák és kényelmesen, de mégis biztonságosan tudjanak dolgozni. Mivel nem csak a biztonság, hanem a kényelem is fontos szempont a megfelelő cipő kiválasztásánál. Ki szeretne egy biztonságos, de kényelmetlen cipőben több órát eltölteni. Az általunk kínált munkavédelmi lábbelik mind a két tulajdonsággal rendelkeznek, nem csak biztonságosak, de kényelmesek is.

Asztali nézet megjelenítése