Munkavédelmi bakancs

Munkavédelmi bakancs

Munkavédelmi bakancsaink biztonságosak, kényelmesek és jó ár értékarányúak. Bármelyik gyártó termékét válassza is a Panda munkavédelmi bakancsot, a PORTWEST munkavédelmi bakancsot vagy más gyártó munkavédelmi bakancsát egyikben sem fog csalódni.

1.

- 11 % akció
BASE  Morrison munkavédelmi bakancs S3

BASE Morrison munkavédelmi bakancs S3

Eredeti ár: 20 415 Ft /pár
Akciós ár: 18 103 Ft /pár

2.

- 11 % akció
BASE  Prado munkavédelmi bakancs S3

BASE Prado munkavédelmi bakancs S3

Eredeti ár: 22 559 Ft /pár
Akciós ár: 20 076 Ft /pár

3.

- 66 % akció
FW10  S1P Steelite munkavédelmi bakancs,  fekete UTOLSÓ PÁRAK

FW10 S1P Steelite munkavédelmi bakancs, fekete UTOLSÓ PÁRAK

Eredeti ár: 7 334 Ft /pár
Akciós ár: 2 500 Ft /pár

6.

ALBA Munkavédelmi bakancs S2 SRC

Ár: 10 710 Ft /pár

9.

ALFA Ergon S1 Bakancs

Ár: 8 303 Ft /pár

10.

ALFA Ergon S1P Bakancs

Ár: 8 884 Ft /pár

13.

COOMBE Munkavédelmi bakancs S1P SRC

Ár: 11 281 Ft /darab

14.

Emerald túrabakancs S1P

Ár: 21 384 Ft /pár

21.

FC17 Munkavédelmi bakancs S3

Ár: 26 567 Ft /pár

25.

FC58 Munkavédelmi bakancs S3

Ár: 26 413 Ft /pár

Munkavédelmi bakancsok a biztonságos és kényelmes munkavégzéshez.

A munkavédelmi bakancsok óriási fejlődésen mentek át az elmúl 20-30 évben. Új anyagok és új technológiák kerültek beépítésre.

A nyolcvanas években még a leg elterjedtebb a teljesen bőr munkavédelmi bakancs volt, aminek a talpa és a felsőrésze is jó minőségű, vastag bőrből volt. Volt benne orrmerevítő is így ezek a munkavédelmi bakancsok a felhasznált anyagok súlya miatt rendkívül merevek és nehezek voltak. A talpa gyorsan kopott a betonon ezért sok akkori nagyvállalat saját susztert alkalmazott ezeknek a bakancsoknak a javítására.

A következő fázis az volt, amikor a bőrtalpat lecserélték gumira, ami már könnyebb volt és nem is csúszott úgy a műhelycsarnokok padozatán, mint a bőr. Így alakultak ki lassan, ahogy az igények fejlődtek és az új technológiák lehetővé tették a most használt korszerű munkavédelmi bakancsok. Ezek a munkavédelmi lábbelik már, könnyűek kényelmesek és sok esetben dizájn szempontjából felveszik a versenyt az utcai lábbelikkel is. Most már nem minden munkaterületre ugyan azt a bakancsot kell használnia a dolgozónak, hanem a munkakörülmények és az egyéni preferenciák alapján választhatja ki a számára leg megfelelőbb munkavédelmi bakancsot.

A sok féle gyártó által gyártott sokféle típust azért néhány főbb jellemzőjük alapján nem nehéz megkülönböztetni és kiválasztani a számunkra leg megfelelőbbet közülük.

Azokon a munkaterületeken ahol nincs nagy igénybevételnek kitéve a lábbeli, fedett helyen kell dolgozni, nincsenek leeső tárgyak, amik megsérthetnék a dolgozó lábát ott egy egyszerű orrmerevítő nélküli munkavédelmi bakancs is megfelelő lehet. Ha a lábra eső tárgyak is jelenthetnek veszélyt, akkor már egy orrmerevítővel ellátott munkavédelmi bakancsot kell választani. Amennyiben az üzemben valami átszúrhatja a bakancs talpát pl. forgács, lemezvég. szeg… akkor már egy plusz talpátszúrás védelemmel rendelkező bakancs a megfelelő választás. Ha mindezekhez a körülményekhez még a szabadban is kell dolgozni akkor a orrmerevítővel, talpátszúrás elleni védelemmel és hidrofobizált bőr felsőrésszel készült munkavédelmi bakancs a jó választás.

Web áruházunk kínálatából a fentiek figyelembevételével és az intelligens szűrők használatával mindenki könnyen ki tudja választani a számára leg megfelelőbb munkavédelmi bakancsot.

Asztali nézet megjelenítése