Munkavédelmi bakancs

Munkavédelmi bakancs

Ebben a kategóriában többféle védelmi képességnek megfelelő, jó ár-érték arányú munkavédelmi bakancsokat talál. A munkavédelmi lábbelik, azon belül is a munkavédelmi bakancsok a veszélyes munkakörülmények között dolgozók biztonságát szolgálják

A munkavédelem célja, hogy megóvja a munkavállalók egészségét, testi épségét, munkavégző képességét a különféle munkakörülmények között, megelőzze a baleseteket. A biztonsági előírások bizonyos munkakörülmények esetén munkavédelmi lábbeli viselését teszik kötelezővé. A munkavédelmi bakancsok nemcsak a biztonságnak kell, hogy megfeleljenek, hanem a tartósság és a kényelem is fő szempontok azok kialakításakor.

3.

ALBA Munkavédelmi bakancs S2 SRC

Ár: 13 839 Ft /pár

6.

ALFA Ergon S1 Bakancs

Ár: 10 462 Ft /pár

7.

ALFA Ergon S1P Bakancs

Ár: 11 124 Ft /pár

14.

Előrendelhető termék
Várható besz.-i idő min. 3 hét
COOMBE Munkavédelmi bakancs S1P SRC

COOMBE Munkavédelmi bakancs S1P SRC

Ár: 14 495 Ft /darab

16.

Emerald túrabakancs S1P

Ár: 23 946 Ft /pár

18.

Előrendelhető termék
Szállítási idő minimum 3 hét
FARMER Bőr bakancs fekete 01 orrmerevítő nélkül

FARMER Bőr bakancs fekete 01 orrmerevítő nélkül

Ár: 23 045 Ft /pár

19.

Előrendelhető termék
Szállítási idő minimum 3 hét
FARMER Bőr bakancs sárga 01 orrmerevítő nélkül

FARMER Bőr bakancs sárga 01 orrmerevítő nélkül

Ár: 23 045 Ft /pár

23.

FC17 Munkavédelmi bakancs S3

Ár: 27 965 Ft /pár

27.

FC58 Munkavédelmi bakancs S3

Ár: 28 524 Ft /pár

Amikor munkavédelmi lábbelit választ, a szabványos jelölések segítenek a megfelelő modell kiválasztásában. A munkavédelmi bakancsot mindig az adott munkakörre szabva kell választani, megvizsgálva, milyen veszélyeknek lesz kitéve a munkavállaló.

Munkavédelmi bakancsok a biztonságért és kényelemért

A munkavédelmi bakancsok a munkavédelmi lábbelik egy speciális csoportját képviselik, közös jellemzőjük a biztonságon túl a boka védelme, hiszen a hagyományos félcipőkhöz képest magasan záródó szárral rendelkeznek, körbeveszik, tartják a bokát. Szinte kivétel nélkül energiaelnyelő sarokrésszel, csúszásgátló talppal, a legtöbbjük acélbetétes orr résszel, valamint számos egyéb, speciális tulajdonsággal készül.

Amennyiben a munkakör sajátos védelmet kíván, a szabvány szerinti jelölésnek megfelelő bakancs kiválasztása az első lépés. Legalább ilyen fontos kérdés, amiről nem szabad megfeledkezni a választásnál, a kényelem, hiszen a dolgozók a nap nagy részét ebben töltik, ami a termelékenységet, a motiváltságot is nagyban befolyásolja.

Az új anyagoknak és innovatív technológiai megoldásoknak köszönhetően a ma kapható munkavédelmi bakancsok ergonómiailag tökéletes kialakításúak, kényelmesek, tartósak és biztonságosak. A korábbi, kizárólag bőr munkabakancsokat felváltották a szintén vízlepergető, de már vízálló, lélegző tulajdonsággal rendelkező, speciális szövetből, kevert anyagokból készült bakancsok. A kopásnak, mechanikai sérüléseknek kevésbé ellenálló bőrtalpat a gyártók különleges, gumitalpra cserélték, amely alapvetően csúszásgátló tulajdonsággal rendelkezik, de az előírásoknak megfelelően átszúródás, vágás elleni, hőhatással szembeni, valamint antisztatikus és ESD védelemmel ellátottak.

Vásárlás menete a webáruházban

A munkavédelmi bakancsokat a Munkavédelmi lábbeli kategórián belül találja. Itt a bal oldali oldalsávban található szűrők segítségével tudja alapanyag, cipőméret, márka, szín, típus és védelem szerint tovább szűkíteni a kínálatot.

A terméknévre vagy termékfotóra kattintva a termékoldalra jut, ahol a munkavédelmi bakancs főbb jellemzőit találja. A cipőméret és vásárolni kívánt mennyiség kiválasztása után a Vásárlás gombra kattintva a Kosár oldalra jut, ahol megtekintheti és módosíthatja kosara tartalmát. Amennyiben tovább böngészne a webáruházban, akkor a Tovább vásárolok gombbal juthat vissza.

A Megrendelem gomb megnyomása után a Rendelési adatok megadása oldalon találja magát, itt a kapcsolattartó adatokat, átvételi és fizetési módot, számlázási és szállítási adatait kell megadnia, majd az adatvédelmi hozzájárulás után tudja leadni rendelését. A rendelésről automatikus visszaigazoló e-mailt küldünk Önnek, majd néhány nap elteltével kiszállítjuk a megrendelt terméke(ke)t.

Máté & Nagy Bt. Portwest distributor gold award 2020-2021
Az internetes ár csak a webáruházon keresztül történő vásárlás esetén érvényes!
Ingyenes szállítás
Csomaginformáció
Máté & Nagy Bt. Cerva kiemelt partner 2017-2018
Portwest Mérettáblázat
Termékinformáció
Épkézláb Munkaruha Blog

Asztali nézet megjelenítése