Kérdésed van? Hívj minket! +36309535247

Blog

Az utóbbi hetekben, hónapokban kiemelt figyelmet kapott a fertőzések elleni védekezés. Természetesen az élet számos területén eddig is fontos szerepet kapott ez a téma, hiszen az egészségügyi, a laboratóriumi, illetve az élelmiszeripari területen elengedhetetlen a maximális tisztaság.

Sajnos napjainkban mindenkinek szüksége van szájmaszkra, hiszen a használata fontos szerepet játszik a vírus terjedésének visszaszorításában. A legegyszerűbb egyszerhasználatos szájmaszkokat beszerezni, így nem kell foglalkozni a termékek mosásával, illetve fertőtlenítésével.


Sok munkakörben kötelező a lángálló és antisztatikus munkaruházat viselése, ugyanis így több súlyos baleset is elkerülhető. A szakemberek közül egyesek mindenképp kedvező áron szeretnének hozzájutni a felszerelésükhöz. Amennyiben Ön is ehhez a táborhoz tartozik, és felsőruházatra lenne szüksége, ismerkedjen meg lángálló pólóink, ingeink választékával!

A szakemberek közül sokan a láncfűrészes, vágással kapcsolatos munkálatokhoz maximum csak védőkesztyűt használnak, azonban ez nem elegendő a százszázalékos biztonsághoz.