Kérdésed van? Hívj minket! +36309535247

Blog

A láncfűrésszel való munka közel sem tartozik a legveszélytelenebbek közé. Sajnos elég egy óvatlan mozdulat, egy pillanatnyi figyelmetlenség és máris kész a baj. Abba pedig jobb bele sem gondolni, hogy egy ilyen szerszám milyen sérüléseket tud okozni

Talán mindenki tisztában van vele, hogy mennyire fontos a megfelelő védőeszközök használata munka közben. Azt, hogy pontosan milyen védelemre van szükség, a munkakör határozza meg. Az esetek többségében alapvető egy jó lábbeli, ami minden lehetséges veszélytől megóvja a lábat. A kiválasztás során érdemes a magas minőségű, prémium kategóriás termékeket előnyben részesíteni, például a Base munkavédelmi bakancsokat.

Számtalan munkakörben kötelező használni bizonyos védőeszközöket. Ezt nem az egyes cégek írják elő a dolgozóik részére, hanem a munkavédelmi törvény, aminek a be nem tartása súlyos bírsághoz vezethet.

Amikor az ember dolgozik, ki lehet téve különféle veszélyeknek, ezért nagyon fontos, hogy a balesetek, valamint az egészségkárosodás megelőzésére törekedjünk.