Kérdésed van? Hívj minket! +36309535247

Alkalmi és sportos lábbelik

Ebben a kategóriában nem munkavédelmi, illetve nem szakmai használatra szánt cipőket talál. Akár alkalmi, akár utcai sportos lábbeliket keres, jó helyen jár. Vevőink visszajelzései alapján arra törekszünk, hogy folyamatosan bővítsük kínálatunkat az igényeknek megfelelően. Az általunk kínált lábbelik közös jellemzője a minőség, legyen szó bőrből készült vagy szintetikus anyagú darabokról.

Egyes modellek igen széles méretválasztékkal, 35-től 49-es méretig választhatóak, hogy mindenki megtalálhassa a lehető legkényelmesebb cipőt a lábára.


9termék 19
9termék 19

Cégünk 1997 óta foglalkozik munkavédelmi termékek és egyedi védőeszközök kis- és nagykereskedelmével, a webáruházunkat 2009 óta működtetjük. Olyan kiváló munkaruházati termékeket gyártók kiemelt partnerei vagyunk, mint a Cerva és a Portwest.

Alkalmi és sportos lábbeli kínálatunk

Webáruházunk kínálatát vevőink igényeihez szabva alakítottuk ki.

Az Alkalmi és sportos lábbelik alkategóriát a Munkavédelmi lábbeli kategóriában találja. Ezek a cipők a munkavédelmi lábbeliknél elegánsabb kivitelű félcipők, amelyeket akár utcán, eseményeken is hordhat. Az ebbe a kategóriába sorolt félcipők egyike sem orrmerevítős, illetve egyéb speciális védelemmel sincs ellátva, így munkavédelmi cipőnek nem alkalmas.

Az alkalmi cipők valódi bőrből, több évtizedes múltra visszatekintő cipőmanufaktúrában készülő magyar termékek. Bőrbéléssel készülnek a még komfortosabb hordhatóság érdekében, hiszen a bőr, mint természetes anyag jól szellőzik, a láb nem izzad bele. A természetes bőr cipőként, rugalmasságának köszönhetően akár egész napos viselés során is kényelmes, a horzsolódás, vízhólyagképződés elkerülhető. Alkalmi cipőink orrmerevítő nélkül készülnek, sportos kialakításuknak köszönhetően hétköznapi utcai viseletre ajánlottak. Fém acéllágyék erősítésű talpbélés teszi a lábbelit stabillá. A talp hajlékonyságát, így a járás kényelmét speciális gumikeverékű talp szolgálja. Az esztétikus külső megőrzése érdekében rendszeres tisztítás, ápolás szükséges.

A sportos félcipők gyártója a Cerva, így ezek a lábbelik extra komforttal, mindennapi viseletre készültek. Szintetikus anyagból, de lélegző felsőrésszel, energiaelnyelő sarokkal, csúszásbiztos talppal rendelkeznek, így alkalmazási területük széles körű: a munkavégzésen túl szabadidős tevékenységekhez, különféle sportokhoz is ajánljuk. A láthatóság érdekében a sarkán fényvisszaverő felület került kialakításra, így megnövelt biztonságot nyújtanak sötétben, forgalmas helyeken.

Hogyan vásárolhat a webáruházban?

Amennyiben az Alkalmi és sportos lábbelik közül válogatna, használja a bal oldali menüsávban található szűrőt, amelynek segítségével alapanyag, cipőméret és szín szerint szűkítheti a keresését.

Amint kiválasztotta az Ön számára szükséges kritériumokat, a rendszer kilistázza a találatokat. Válassza ki a megvásárolni kívánt terméket, adja meg a mennyiséget, és a Vásárlás gombra kattintva lépjen tovább. Ellenőrizze az adatokat, majd a Megrendelem gombbal lépjen a Rendelési adatok megadása oldalra. Itt elérhetőségeit, az átvételi és fizetési módokat, számlázási és szállítási adatait kell megadnia a sikeres megrendeléshez.

Amennyiben egy korábbi vásárláskor egyszer már megadta adatait vagy regisztrált, a következő vásárlásnál csak az e-mail-címét és jelszavát kéri a rendszer.

Megrendelésének befogadásáról minden esetben visszaigazoló e-mailt küldünk.