Munkavédelmi csizma

A folyékony szennyeződések ellen legjobb megoldás, amit a lábára húzhat a gumi vagy PVC csizma. A gumiból készült termékek természetes anyaguknál fogva kellemesebb viselet, a hideg hatására ( - 10 Celsius fok felett ) kevésbé dermednek meg, de áruk kicsit drágább mint a PVC-ből készült csizmák. A PVC anyagú csizmák olcsóbb árfekvésűek, de a hideg hatására ( - 10 Celsius fok felett ) hamarabb rideggé válnak, áruk viszont sokkal kedvezőbb a gumicsizmához képest. A csizmák között is talál orrmerevítős és orrmerevítő nélkülit, bélelt változatot , fehér, fekete vagy zöld színűt egyaránt. Természetesen valódi bőr munkavédelmi csizmákat is talál a kínálatunkban, ami különösen a hidegben végzett munka esetén előnyös.

Bélelt csizmák

Bélelt csizmák

Ebbe a kategóriába olyan csizmák találhatók amik plusz béléssel vannak ellátva. Igy nem csak vizes hanem hideg környezetben, munkahelyen és a szabadidőben is használhatók. Különösen hideg időben nagyon fontos, hogy elkerülje a felfázást. Egy esetleges vesegyulladás hosszú időre okoz kellemetlenséget, előzze meg a megfelelő lábbeli, csizma kiválasztásával.

Egyéb termékek

Egyéb termékek

Ebbe a csoportba került a vadászcsizma és azok a csizmák , amik az átlagos hosszúságtól eltérnek. Ha a normál vízmélység már nem teszi lehetővé egy védőcsizma használatát, ott már combcsizmát vagy melles csizmát kell használni. Ezzel védeni tudja a saját ruháját az elázástól.

Védőcsizma

Védőcsizma

Száraz munkakörülmények között munkavédelmi félcipőt vagy munkavédelmi bakancsot célszerű hordani. Abban az esetben, ha nedves, zsíros, csúszós, savas munkakörülmények között kell dolgozni célszerű lecserélni a félcipőt vagy bakancsot egy megfelelő csizmára. Ugyanúgy ahogy a lábbeliknél a csizmák között is van orrmerevítős és orrmerevítő nélküli modell. Ezeket mindegyik típus mellett feltüntetjük.

Új termékeink május hónapban »

Asztali nézet megjelenítése