Szemvédelem ( védőszemüveg, arcvédő)

Szemvédelem ( védőszemüveg, arcvédő)

Ebben a termékkategóriában a szemvédelem eszközeit, különböző védőszemüvegeket és arcvédőket talál. Ezen munkavédelmi eszközök a különféle iparágakban, különböző munkaterületeken végzett munkák során fontos részei a munkavédelemnek, mivel megvédik a szemet, arcot a mechanikai és kémiai hatásoktól, optikai sérülésektől.

A szem az ember legfőbb érzékszerve, az információk befogadásának legfőbb forrása, amely rendkívül érzékeny és sérülékeny szerv, így a látás megóvására kiemelt figyelmet kell fordítani a különféle veszélyeknek kitett munkakörökben, munkakörülmények között is.

1.

- 39 % akció
Ajánlott termék!
Arcvédő Plexi fejpántos TU

Arcvédő Plexi fejpántos TU

Eredeti ár: 2 201 Ft /darab
Akciós ár: 1 334 Ft /darab

2.

- 68 % akció
3M 2730 Védőszemüveg víztiszta

3M 2730 Védőszemüveg víztiszta

Eredeti ár: 3 420 Ft /db
Akciós ár: 1 090 Ft /db

3.

- 68 % akció
3M 2741 Védőszemüveg füst színű

3M 2741 Védőszemüveg füst színű

Eredeti ár: 3 420 Ft /db
Akciós ár: 1 088 Ft /db

4.

3M 2820 szemüveg víztiszta

Ár: 3 121 Ft /darab

5.

3M 2821 Védőszemüveg sötét

Ár: 3 277 Ft /darab

6.

3M 2822 Védőszemüveg sárga

Ár: 3 277 Ft /darab

8.

Előrendelhető termék
Szállítási idő min. 2 hét
3M 2845 Védőszemüveg IR5 hegesztő

3M 2845 Védőszemüveg IR5 hegesztő

Ár: 6 710 Ft /darab

20.

A700 védőszemüveg HDL sárga

Ár: 1 433 Ft /darab

22.

Alavo víztiszta védőszemüveg

Ár: 1 299 Ft /darab

25.

ANS010 szemvédő MK7 sisakhoz

Ár: 3 146 Ft /darab

26.

Arcvédő - MAXSHIELD

Ár: 4 052 Ft /db

Szemvédelem

Sokan becsülik alá a szem védelmét, azonban a munkahelyi baleseti statisztikák ennek pont az ellenkezőjét támasztják alá. Nagyon sok szemsérülés, szemkárosodás származik a nem megfelelő szemvédelemből.

A munkahelyi biztonság megőrzése sok munkaterületen követeli meg a munkavédelmet különféle munkavédelmi eszközökkel, így a szem védelmét is, amelynek része a megfelelő védőszemüveg, esetleg arcvédő használata.

Bizonyos mechanikai hatások (például szembe pattanó forgácsok, szilánkok, por, felfröccsenések) ellen már az egyszerűbb védőszemüvegek is megfelelőek lehetnek, azonban vannak olyan tevékenységek, amelyek speciális védelmet igényelnek - ilyen például a hegesztés, a vegyszerekkel történő munka.

Szemvédő eszközök jellemzői

A védőszemüvegeket különböző ütésvédelmi és optikai osztályokba sorolják, ezek segítenek a megfelelő darab kiválasztásakor. Az UV védelem szintén fontos lehet bizonyos munkakörülmények között. A szemvédelmi eszközök további jellemzője lehet a karcállóság, páramentesség. Tartós viselés esetén rendkívül fontos, hogy a védőszemüveg maximálisan kényelmes legyen.

A védőszemüvegeknek különböző fajtái léteznek, így a száras, a teljes látómezős gumipántos, integrált olvasó lencsefelülettel rendelkező védőszemüvegek, valamint a hegesztőszemüvegek.

A webáruházban kapható szemvédelmi eszközök: védőszemüvegek, arcvédők

Kínálatunkban a különféle ipari környezetben a szemsérülések elleni védelmet nyújtó védőszemüvegeket és arcvédőket találja meg.

A védőszemüvegek az alábbi sérülések elleni védelmet szolgálják:

  • Idegen test okozta sérülések - ütés, por, szilárd részecskék, homok, fémrészecskék
  • vegyi sérülések - savak, lúgok, gőzök, gázok sugárzás okozta sérülések - IR, UV, lézer, éles fény
  • elektromos sérülések
  • hő okozta sérülések - forró folyadékok, láng, olvadt fém

Védőszemüveg választását megkönnyítik a bal oldali oldalsávban található szűrők, amelyekkel szűkítheti keresését.

Ne kockáztassa látását, viseljen megfelelő védőszemüveget munkához, szabadidős tevékenység közben, óvja meg szemét a különféle káros behatásoktól.

Hogyan vásárolhat nálunk?

Ha megtalálta a megfelelő védőszemüveget, arcvédőt, a termék nevére vagy fotójára kattintva tudja megnézni a termék részletes leírását. A terméket a darabszám kiválasztásával, majd a Vásárlás gomb megnyomásával tudja kosarába helyezi.

A Tovább vásárolok gombra kattintva további termékeket tud megnézni, kosarába tenni. Amennyiben nem szeretne mást vásárolni, akkor a Megrendelem gombbal tud továbblépni, ahol az adatait kell megadnia: kapcsolattartói adatok, átvételi mód, fizetési mód, számlázási és szállítási adatok.

Webáruházunkban vendégként vagy regisztrált vásárlóként tud vásárolni. Ez utóbbi előnye, hogy következő vásárlása alkalmával nem kell újra megadnia adatait, mindössze felhasználónevét és jelszavát.

A megrendelés véglegesítését követően e-mailt küldünk Önnek a megrendelés adatairól, majd a szállítás várható időpontjáról.

Asztali nézet megjelenítése