Kérdésed van? Hívj minket! +36309535247

Munkavédelmi lábbeli

Ebben a kategóriában kaptak helyet a munkavédelmi bakancsok, cipők, klumpák, papucsok, csizmák és az ezek ápolásához és viseléséhez nélkülözhetetlen kiegészítők.

Munkavédelmi lábbelin nagyon sokféle terméket értünk, ami teljesen természetes, mivel ahány munkahely ahány felhasználó annyiféle igény merül fel a munkavédelmi lábbelik kapcsán. Még a hasonló típusú lábbeliknél is jelentős eltérések lehetnek az eltérő felhasználási körülményeknek megfelelően.

Vegyük például a munkavédelmi bakancsot, ami az egyik leg gyakrabban használt munkavédelmi lábbeli.

Ezt a bakancsot használhatják bel térben könnyű fizikai munkánál, mint amilyen a kisebb könnyű anyagok csomagolása. Az ilyen helyeken egy könnyű szellőző akár orrmerevítő nélküli munkavédelmi bakancs is megfelelő lehet a dolgozónak. Viszont gondoljunk, csak bele mi történne ezzel a bakanccsal, ha egy építkezési területen sáros nedves időben szeretnénk használni. Könnyű belátni, hogy ilyen felhasználási körülmények között nagyon hamar tönkremenne és még a garanciát sem tudnánk érvényesíteni mivel nem a megfelelő munkavédelmi lábbelit választottuk. Ilyen helyre egy sokkal robosztusabb más anyagokból készült munkavédelmi bakancsot kell választani. Ennek a bakancsnak már átszúrás mentes talppal kell rendelkeznie. Ezen kívül, mindenképpen kell, bele orrmerevítő mivel ilyen helyeken bármi rá eshet a felhasználó lábára és ettől is meg kell védeni a lábat. A bakancs felsőrésze pedig egy más minőségű általában hidrofobizált bőrből készül, hogy bizonyos mértékig a nedvességnek is ellenálljon.

A fentiekből is látszik, hogy nem is olyan egyszerű a választás mikor arról kell dönteni, hogy milyen munkavédelmi lábbelit vásároljon valaki magának vagy a munkatársainak.

Web áruházunk munkavédelmi lábbeli kínálatának az összeállításánál ezért arra törekedtünk, hogy a lehető leg szélesebb kínálatot biztosítsuk. Így segítve a vásárlóinkat abban, hogy az adott körülményeknek leg megfelelőbb munkavédelmi lábbelit választhassák és kényelmesen, de mégis biztonságosan tudjanak dolgozni. Mivel nem csak a biztonság, hanem a kényelem is fontos szempont a megfelelő cipő kiválasztásánál. Ki szeretne egy biztonságos, de kényelmetlen cipőben több órát eltölteni. Az általunk kínált munkavédelmi lábbelik mind a két tulajdonsággal rendelkeznek, nem csak biztonságosak, de kényelmesek is.