Kérdésed van? Hívj minket! +36309535247

Kantáros nadrág

A melles- vagy kantáros nadrág egy nagyobb fokú kényelmet biztosít mint a derekas változata. Nem csúszik ki a derékrész a hajlongásnál, nem fázik ki a dereka. A legtöbb modellhez tartozik munkáskabát is, ezeket igyekszünk megmutatni a terméknél. 
Választhat akár szín, méret és a termék anyaga alapján is. Külön csoportba raktuk Önnek a pamutból és kevertszálas anyagból készült termékeket. Igy gyorsabban tudja megtalálni a megfelelő kantáros ( kertész ) nadrágot. A nadrágok jellemzően 176 cm magasságra készülnek. Néhány közülük hosszított méretben is elérhető ( + 5 cm ), ezt a terméknél külön megjelöljük.


40termék 130
40termék 130

Miért érdemes minket választania?

Nem most kezdtük. Több mint húsz éve foglalkozunk munkavédelmi felszerelések és védőeszközök forgalmazásával. Webáruházunkban az eltelt évek során szerzett tapasztalatok és vásárlói visszajelzéseknek köszönhetően alakítottuk ki kínálatunkat.

Kantáros nadrág vagy melles nadrág? Ki-ki hogyan nevezi, de a lényeg, hogy ezt a nadrágot azért szeretik nagyon sokan, mert kényelmes, védi munkavégzés közben a derekát. Megakadályozza, hogy ne csússzon fel a póló, elegáns megjelenést nyújt a viselőjének. Kínálatunkban több gyártó kiváló minőségű kantáros nadrágjai közül válogathat.

Melyik nadrágot válassza?

Erre a kérdésre nem könnyű válaszolni. Vegye figyelembe a munkásnadrág kiválasztásánál, hogy ebben fog napi 8-10 órát is dolgozni. A kiválasztott kantáros nadrágjánál érdemes alaposan körülnézni a lehetőségeket. Ebben segítünk Önnek a többféle szempont szerint összeállított nadrágok szűrési / csoportosítási lehetőségekkel. A képernyő bal oldalán a szűrési feltételek között válassza ki, hogy milyen alapanyagú kantáros munkásnadrágot keres. A pamut anyagból készült munkásnadrág puhább, nedszívóbb, de anyagának tulajdonságából következően kevésbé színtartó. A kevertszálas anyagból készült melles munkásnadrág anyaga kopásállóbb mint a pamut anyagú és jobban színtartóbb. A kevertszálas munkásruhákat szinte nem kell vasalni, hamarabb száradnak.
A munkásnadrágok nagyobb része normál hosszméretben készülnek (176 cm-es testmagasságra). Egyre sűrűbben keresnek meg bennünket az átlagnál magasabb növésű emberek. Az Ő számukra készülnek a hosszított fazonú kantáros nadrágok. Jelölje be a szűrési lehetőségek között a fazont és látni fogja, hogy mely típusok közül tud választani.
Mi különösen figyelünk arra,hogy áruházunkban a legkisebbtől a legnagyobbig mindenki találjon méretére megfelelő nadrágot. A méretek szűrést kiválasztva láthatóvá válik, hogy a gyerek kantáros nadrágtól egészen nagy felnőtt méretig tud választani a kínálatunkban.

 

Miért szeretik sokan a kantáros nadrágokat?

Érdemes olyan típust választania aminek a derékrésze hátul magasított, így melegebben tudja tartani a derekát. Ha a derékrész hátul gumírozott, akkor rugalmasan testhez álló lesz a nadrágja. Fontos figyelni a kantárok kialakítására, hiszen ha azok egy része gumírozott, akkor azok hajolgatás közben kényelmesebbek, nem feszülnek meg. A kantáros munkásnadrág hossza a kantár hosszának állításával is alakítható.

Egyik fontos szempont a kiválasztásnál, hogy melyik nadrágon hány zseb van és azok hol találhatók. Mi igyekszünk ezekről a termék leírásokban részletes információt adni.

Válassza ki az Önnek megfelelő kantáros nadrágot és a hozzá tartozó munkáskabátot! Az összetartozó nadrág és kabátot egymás alatt mutatjuk meg, hogy egyszerűbb legyen Önnek egy összeillő öltönyt választania.