(P976) ABEK2P3 kombinált szűrő zsinórmenetes csatlakozással (4db)

Ár:

27 819 Ft

/ doboz
Válasszon az alábbi tulajdonságokból!
Típus
doboz

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

A P976 egy olyan gáz és részecske szűrő, amely EN 148-1 szabvány szerinti zsinórmenetes csatlakozóval készült, mely bármely a szabvány szerinti zsinórmenetes csatlakozóval ellátott álarccal kompatibilis. Véd szerves és szervetlen savas gázok és gőzök, kén-dioxid, ammónia és annak származékai ellen. Gázok esetében 2. osztályú, részecskék esetében 3. osztályú szűrőnek minősül, véd a káros anyagoktól, oldószerektől, mérgező részecskéktől és mikroorganizmusoktól.

A termék megfelel az EN 148 -1,EN 14387 Type ABEK (Class 2),EN 14387 Type P (Class 3) szabványoknak.

 • Egy doboz 4db szűrőt tartalmaz
 • A szűrő a kínálatunkban szereplő P516 HELSINKI és a PANAREA álarcokhoz csatlakoztatható, valamint minden olyan légzésvédő fél és teljes álarchoz aminek szabványos zsinórmenetes csatlakozása van
 • Minden Portwest egyéni védőeszköz a legújabb szabványok szerinti minősítésekkel rendelkezik, biztosítva ezzel a legmagasabb szintű védelmet. Termékeink alkalmasak akár hosszantartó, egésznapos használatra is. Az Ön biztonsága mindenek előtt.

  Kapcsolódó termékek

  Portwest mérettáblázat

  Portwest mérettáblázat

  2009. február 11.

  A Portwest gyártó által kínált termékek mérettáblázata. Segítségével pontosan megtudhatja, hogy az Ön testalkatához melyik méret a megfelelő.

  Légzésvédő eszközökön található jelölések

  Légzésvédő eszközökön található jelölések

  2008. augusztus 05.

  Légzésvédő eszközökön található jelölések: részecskeszűrők jelölése, gázszűrőbetét betűjelei, a szűrőegység szűrőteljesítménye

  Asztali nézet megjelenítése