Lábvédelem

Ami a lábát illeti azt itt szinte mindent megtalál a csizmától a bekenőkeféig. A napi munkavégzés, vagy a szabadidős tevékenység közben mindig figyeljen arra, hogy a láb boltozata megfelelően legyen alátámasztva és valódi bőr lábbelit viseljen.

Az általunk forgalmazott lábbelik szinte kivétel nélkül valódi bőrből készülnek. Ez hosszabb távon biztosítja Önnek, hogy ne fájjon a lába, ne legyen kellemetlen illatú a nap végére. Válassza ki az Önnek megfelelő lábbelit a kínálatunkból!

Új termékeink január hónapban »

Egyéb

Egyéb

Az egyéb csoportban olyan termékek szerepelnek, amelyek egyébként fontosak a munkavégzés során azonban nem alkotnak önálló kategóriát.
Munkavédelmi bakancs

Munkavédelmi bakancs

Használja a megfelelő termék kiválasztásához a képernyő bal oldalán található szűrő feltételeket! Itt egy gombnyomásra leszűrheti ha barna, fekete, fehér, orrmerevítős vagy orrmerevítő nélküli bakancsra van szüksége. Akár kislábon, akár nagylábon él, nem probléma, nálunk a bakancsméretek 35-től 51-ig elérhetőek.
Munkavédelmi csizma

Munkavédelmi csizma

A folyékony szennyeződések ellen legjobb megoldás, amit a lábára húzhat a gumi vagy PVC csizma. A gumiból készült termékek természetes anyaguknál fogva kellemesebb viselet, a hideg hatására ( - 10 Celsius fok felett ) kevésbé dermednek meg, de áruk kicsit drágább mint a PVC-ből készült csizmák.

A PVC anyagú csizmák olcsóbb árfekvésűek, de a hideg hatására ( - 10 Celsius fok felett ) hamarabb rideggé válnak, áruk viszont sokkal kedvezőbb a gumicsizmához képest. A csizmák között is talál orrmerevítős és orrmerevítő nélkülit, bélelt változatot , fehér, fekete vagy zöld színűt egyaránt.

Természetesen valódi bőr munkavédelmi csizmákat is talál a kínálatunkban, ami különösen a hidegben végzett munka esetén előnyös.
Munkavédelmi cipő

Munkavédelmi cipő

Használja a megfelelő munkavédelmi cipő kiválasztásához a képernyő bal oldalán található szűrő feltételeket! Itt egy gombnyomásra kiválaszthatja ha konkrét színű munkavédelmi cipőt pl. barna, fekete, fehér vagy bizonyos védelmi szintnek megfelelő pl. orrmerevítős vagy orrmerevítő nélküli munkavédelmi cipőre van szüksége. Akár kislábon, akár nagylábon él, nem probléma, nálunk a munkavédelmi cipő méretek 23-tól 51-ig elérhetők.
Munkavédelmi szandál

Munkavédelmi papucs, és szandál

A munkavédelmi szabályoknak megfelelő szandálok használata bizonyos munkahelyeken engedélyezett. Ezek lehetnek orrmerevítő nélküliek vagy orrmerevítővel ellátottak, fehérek vagy feketék, vagy akár az elektrosztatikus kisülés (ESD) egyik leggyakoribb fajtája a súrlódás következtében fellépő kisülés elleni szandálok. A munka után a pihenés idejére vagy irodai, adminisztratív munkakörök ellátásához kínálunk Önnek általános használatú papucsokat is.
Papucs

Papucs

Általános használatú papucsok A munka után a pihenés idejére vagy irodai, adminisztratív munkakörök ellátásához.
Zokni, kiegészítők

Zokni, kiegészítők

Mi az amitől kellemesebben érezheti a lábát egy nehéz nap alatt?

Egy kényelmes talpbetét . Mindennapi apróság de a cipőfűző és a cipőápolásához a boksz is elengedhetetlen kelléke egy lábbelinek. Ebben a csoportban ezeket is megtalálja.

Asztali nézet megjelenítése