• Mentőláda
 • Lángálló és antisztatikus ruhák
 • Jól láthatósági ruházat
 • Szakács ruházat
 • Védőeszköz
 • Lábvédelem, cipő, zokni
 • Eldobható ruházat, védőruha
 • Felsőruházat
 • Nadrág és kezeslábas, overál
 • Védőkesztyű
 • Egyéb
 • AKCIÓS TERMÉKEK
  Navigáció › Webáruház főoldalLábvédelem
Újdonság! Lapozható katalógus! »
Webáruház: Lábvédelem, cipő, zokni
Az internetes ár csak a webáruházon keresztül történő vásárlás esetén érvényes!Ingyenes szállítás Csomaginformáció Portwest Mérettáblázat Termékinformáció

Lábvédelem

Szakmai információ:
06 (30) 953 5247
További elérhetőségeink..

Ami a lábát illeti azt itt szinte mindent megtalál a csizmától a bekenőkeféig. A napi munkavégzés, vagy a szabadidős tevékenység közben mindig figyeljen arra, hogy a láb boltozata megfelelően legyen alátámasztva és valódi bőr lábbelit viseljen.

Az általunk forgalmazott lábbelik szinte kivétel nélkül valódi bőrből készülnek. Ez hosszabb távon biztosítja Önnek, hogy ne fájjon a lába, ne legyen kellemetlen illatú a nap végére. Válassza ki az Önnek megfelelő lábbelit a kínálatunkból!

Munkavédelmi bakancs Munkavédelmi félcipő Munkavédelmi csizma
Munkavédelmi papucs, és szandál Papucs Zokni, kiegészítők
Új termékeink augusztus hónapban
Magyar extra méretű tornacipő
Magyar extra méretű tornacipő
2 727 Ft
Magyar felnőtt tornacipő
Magyar felnőtt tornacipő
2 261 Ft
(BETA) Ergon S1P Félcipő fekete
(BETA) Ergon S1P Félcipő fekete
6 783 Ft
(Sir) Safety orrmerevítő nélküli klumpa
(Sir) Safety orrmerevítő nélküli klumpa
3 900 Ft
(FD15) Eden munkavédelmi védőbakancs S3 HRO CI HI FO
(FD15) Eden munkavédelmi védőbakancs S3 HRO CI HI FO
23 174 Ft
(FD11) Foyle munkavédelmi védőbakancs S3 HRO CI HI FO
(FD11) Foyle munkavédelmi védőbakancs S3 HRO CI HI FO
16 989 Ft
 

Lábvédelem

Munkavédelmi bakancs

Munkavédelmi bakancs

Használja a megfelelő termék kiválasztásához a képernyő bal oldalán található szűrő feltételeket! Itt egy gombnyomásra leszűrheti ha barna, fekete, fehér, orrmerevítős vagy orrmerevítő nélküli bakancsra van szüksége. Akár kislábon, akár nagylábon él, nem probléma, nálunk a bakancsméretek 35-től 51-ig elérhetőek.
Munkavédelmi félcipő

Munkavédelmi félcipő

Használja a megfelelő termék kiválasztásához a képernyő bal oldalán található szűrő feltételeket! Itt egy gombnyomásra kiválaszthatja ha konkrét színű pl. barna, fekete, fehér vagy bizonyos védelmi szintnek megfelelő pl. orrmerevítős vagy orrmerevítő nélküli bakancsra van szüksége. Akár kislábon, akár nagylábon él, nem probléma, nálunk a félcipőméretek 23-tól 51-ig elérhetők.
Munkavédelmi csizma

Munkavédelmi csizma

A folyékony szennyeződések ellen legjobb megoldás, amit a lábára húzhat a gumi vagy PVC csizma. A gumiból készült termékek természetes anyaguknál fogva kellemesebb viselet, a hideg hatására ( - 10 Celsius fok felett ) kevésbé dermednek meg, de áruk kicsit drágább mint a PVC-ből készült csizmák.

A PVC anyagú csizmák olcsóbb árfekvésűek, de a hideg hatására ( - 10 Celsius fok felett ) hamarabb rideggé válnak, áruk viszont sokkal kedvezőbb a gumicsizmához képest. A csizmák között is talál orrmerevítős és orrmerevítő nélkülit, bélelt változatot , fehér, fekete vagy zöld színűt egyaránt.

Természetesen valódi bőr munkavédelmi csizmákat is talál a kínálatunkban, ami különösen a hidegben végzett munka esetén előnyös.
Munkavédelmi szandál

Munkavédelmi papucs, és szandál

A munkavédelmi szabályoknak megfelelő szandálok használata bizonyos munkahelyeken engedélyezett. Ezek lehetnek orrmerevítő nélküliek vagy orrmerevítővel ellátottak, fehérek vagy feketék, vagy akár az elektrosztatikus kisülés (ESD) egyik leggyakoribb fajtája a súrlódás következtében fellépő kisülés elleni szandálok. A munka után a pihenés idejére vagy irodai, adminisztratív munkakörök ellátásához kínálunk Önnek általános használatú papucsokat is.
Papucs

Papucs

Általános használatú papucsok A munka után a pihenés idejére vagy irodai, adminisztratív munkakörök ellátásához.
Zokni, kiegészítők

Zokni, kiegészítők

Mi az amitől kellemesebben érezheti a lábát egy nehéz nap alatt?

Egy kényelmes talpbetét . Mindennapi apróság de a cipőfűző és a cipőápolásához a boksz is elengedhetetlen kelléke egy lábbelinek. Ebben a csoportban ezeket is megtalálja.

Az epkezlab.com Munkaruha webáruházunkban munkaruha és egyéni védőeszközök széles választéka várja vásárlóinkat kedvező árak mellett.

A weboldal teljes képi és szöveg anyaga a Máté & Nagy Bt. tulajdona.