• Mentőláda
 • Lángálló és antisztatikus ruhák
 • Jól láthatósági ruházat
 • Szakács ruházat
 • Védőeszköz
 • Lábvédelem, cipő, zokni
 • Eldobható ruházat, védőruha
 • Felsőruházat
 • Nadrág és kezeslábas, overál
 • Védőkesztyű
 • Egyéb
 • AKCIÓS TERMÉKEK
  Navigáció › Webáruház főoldalLábvédelem
Újdonság! Lapozható Portwest 2017-es munkaruha katalógus! »
Webáruház: Lábvédelem, cipő, zokni
Az internetes ár csak a webáruházon keresztül történő vásárlás esetén érvényes!Ingyenes szállítás Csomaginformáció Portwest Mérettáblázat Termékinformáció

Lábvédelem

Szakmai információ:
06 (30) 953 5247
További elérhetőségeink..

Ami a lábát illeti azt itt szinte mindent megtalál a csizmától a bekenőkeféig. A napi munkavégzés, vagy a szabadidős tevékenység közben mindig figyeljen arra, hogy a láb boltozata megfelelően legyen alátámasztva és valódi bőr lábbelit viseljen.

Az általunk forgalmazott lábbelik szinte kivétel nélkül valódi bőrből készülnek. Ez hosszabb távon biztosítja Önnek, hogy ne fájjon a lába, ne legyen kellemetlen illatú a nap végére. Válassza ki az Önnek megfelelő lábbelit a kínálatunkból!

Munkavédelmi bakancs Munkavédelmi félcipő Munkavédelmi csizma
Munkavédelmi papucs, és szandál Papucs Zokni, kiegészítők
Új termékeink október hónapban
Heggesztő lábszárvédő csatos
Heggesztő lábszárvédő csatos
3 080 Ft
(Diana 216) női papucs fehér
(Diana 216) női papucs fehér
1 000 Ft
(RAVEN) XT magasszárú bélelt munkavédelmi bakancs S3 CI SRC
(RAVEN) XT magasszárú bélelt munkavédelmi bakancs S3 CI SRC
9 125 Ft
(RAVEN) XT magasszárú munkavédelmi bakancs S3 SRC
(RAVEN) XT magasszárú munkavédelmi bakancs S3 SRC
8 599 Ft
(RAVEN) XT téli munkavédelmi bakancs S1 CI SRC
(RAVEN) XT téli munkavédelmi bakancs S1 CI SRC
6 309 Ft
(RAVEN) XT munkavédelmi bakancs S3 SRC
(RAVEN) XT munkavédelmi bakancs S3 SRC
6 462 Ft
 

Lábvédelem

Munkavédelmi bakancs

Munkavédelmi bakancs

Használja a megfelelő termék kiválasztásához a képernyő bal oldalán található szűrő feltételeket! Itt egy gombnyomásra leszűrheti ha barna, fekete, fehér, orrmerevítős vagy orrmerevítő nélküli bakancsra van szüksége. Akár kislábon, akár nagylábon él, nem probléma, nálunk a bakancsméretek 35-től 51-ig elérhetőek.
Munkavédelmi félcipő

Munkavédelmi félcipő

Használja a megfelelő termék kiválasztásához a képernyő bal oldalán található szűrő feltételeket! Itt egy gombnyomásra kiválaszthatja ha konkrét színű pl. barna, fekete, fehér vagy bizonyos védelmi szintnek megfelelő pl. orrmerevítős vagy orrmerevítő nélküli bakancsra van szüksége. Akár kislábon, akár nagylábon él, nem probléma, nálunk a félcipőméretek 23-tól 51-ig elérhetők.
Munkavédelmi csizma

Munkavédelmi csizma

A folyékony szennyeződések ellen legjobb megoldás, amit a lábára húzhat a gumi vagy PVC csizma. A gumiból készült termékek természetes anyaguknál fogva kellemesebb viselet, a hideg hatására ( - 10 Celsius fok felett ) kevésbé dermednek meg, de áruk kicsit drágább mint a PVC-ből készült csizmák.

A PVC anyagú csizmák olcsóbb árfekvésűek, de a hideg hatására ( - 10 Celsius fok felett ) hamarabb rideggé válnak, áruk viszont sokkal kedvezőbb a gumicsizmához képest. A csizmák között is talál orrmerevítős és orrmerevítő nélkülit, bélelt változatot , fehér, fekete vagy zöld színűt egyaránt.

Természetesen valódi bőr munkavédelmi csizmákat is talál a kínálatunkban, ami különösen a hidegben végzett munka esetén előnyös.
Munkavédelmi szandál

Munkavédelmi papucs, és szandál

A munkavédelmi szabályoknak megfelelő szandálok használata bizonyos munkahelyeken engedélyezett. Ezek lehetnek orrmerevítő nélküliek vagy orrmerevítővel ellátottak, fehérek vagy feketék, vagy akár az elektrosztatikus kisülés (ESD) egyik leggyakoribb fajtája a súrlódás következtében fellépő kisülés elleni szandálok. A munka után a pihenés idejére vagy irodai, adminisztratív munkakörök ellátásához kínálunk Önnek általános használatú papucsokat is.
Papucs

Papucs

Általános használatú papucsok A munka után a pihenés idejére vagy irodai, adminisztratív munkakörök ellátásához.
Zokni, kiegészítők

Zokni, kiegészítők

Mi az amitől kellemesebben érezheti a lábát egy nehéz nap alatt?

Egy kényelmes talpbetét . Mindennapi apróság de a cipőfűző és a cipőápolásához a boksz is elengedhetetlen kelléke egy lábbelinek. Ebben a csoportban ezeket is megtalálja.

Az epkezlab.com Munkaruha webáruházunkban munkaruha és egyéni védőeszközök széles választéka várja vásárlóinkat kedvező árak mellett.

A weboldal teljes képi és szöveg anyaga a Máté & Nagy Bt. tulajdona.