• Mentőláda
 • Lángálló és antisztatikus ruhák
 • Jól láthatósági ruházat
 • Szakács ruházat
 • Védőeszköz
 • Lábvédelem, cipő, zokni
 • Eldobható ruházat, védőruha
 • Felsőruházat
 • Nadrág és kezeslábas, overál
 • Védőkesztyű
 • Egyéb
 • AKCIÓS TERMÉKEK
  Navigáció › Webáruház főoldalVédőeszköz
Újdonság! Lapozható Portwest 2017-es munkaruha katalógus! »
Webáruház: Védőeszköz
Az internetes ár csak a webáruházon keresztül történő vásárlás esetén érvényes!Ingyenes szállítás Csomaginformáció Portwest Mérettáblázat Termékinformáció

Védőeszköz

Szakmai információ:
06 (30) 953 5247
További elérhetőségeink..

Munkavédelmi kiegészítőket találhat a vásárló ebben a kategóriában. Többségében Portwest gyártótól származó védőszemüvegek, sisakokat, füldugók, fültokok, porálarcok, gázálarcok, zuhanásgátlók széles választéka található itt. Elsősorban a fejet védőeszközökre számos munkaterületen szükség lehet. Építőipar számára nélkülözhetetlen a megfelelő sisak és szemüveg használata. Szintén fontos fül és légző szervek védelme a zaj, a por, a gáz szennyezésektől. Magasban végzett munkánál a megbízható zuhanásgátlók használata pedig életet menthet. Válogasson termékeink széles választékából.

Szemvédelem (arcvédő, szemüveg) Munkavédelmi sisak, Sapka Fültok, füldugó
Pormaszk Gázálarc, gázszűrő Zuhanásgátló, heveder, kötél
Új termékeink október hónapban
(PS48) Slim hallásvédő fültok 22dB
(PS48) Slim hallásvédő fültok 22dB
1 944 Ft
Leightning ® L1/L1H/L1N/L0N/L1HHV/Viking ® V1 higiéniai készlet
Leightning ® L1/L1H/L1N/L0N/L1HHV/Viking ® V1 higiéniai készlet
2 607 Ft
(3M 5925) szűrőbetét P2 2 darab/csomag
(3M 5925) szűrőbetét P2 2 darab/csomag
1 830 Ft
(3M 1311) pótdugók a 1310-hez 498 Ft / pár
(3M 1311) pótdugók a 1310-hez 498 Ft / pár
9 957 Ft
(3M 1310) Többször használható pántos füldugó
(3M 1310) Többször használható pántos füldugó
1 613 Ft
(PV60) Gyorsbeállítós átlátszó munkavédelmi sisak
(PV60) Gyorsbeállítós átlátszó munkavédelmi sisak
5 564 Ft
 

Védőeszköz

Szemvédelem ( arcvédő, szemüveg)

Szemvédelem (arcvédő, szemüveg)

A munkavégzés során különös figyelmet fordítson a szeme védelmére. Akár a por, akár nagyobb szennyeződés bármikor belekerülhet a szemébe, ami egyrészt nagyon kellemetlen érzés, másrészt sokkal több időkieséssel jár mint az elővigyázatosság.

A védőszemüvegek között talál átlátszó és sötétített, normál szárú és gumipántos vagy akár páramentes modelleket is. A sötétített szemüvegek napszemüvegként is használhatók, akár szabadidőben, kerékpározáshoz, autóvezetés során. Valamennyi szemüveg bevizsgált, nyugodtan használható akár egész nap. Ha a munkája úgy kívánja, teljes arcvédőt is tudunk biztosítani.

A szemüvegek élettartamát növelheti ha kis zsákba vagy tasakba teszi, hogy megóvja a karcolódástól. Tisztítását külön erre a célra kifejlesztett kendőkkel is el tudja végezni.
Munkavédelmi sisak, Sapka

Munkavédelmi sisak, Sapka

Ha már kötelező a munkavédelmi sisak használata , akkor válasszon az Ön számára szimpatikusat a kínálatunkból. A döntés előtt vegye figyelembe azt is, hogy milyen a sisak belső kialakítása, milyen szerelvényekkel látható el. Több kiegészítő is megrendelhető ebben a csoportban a sisakszíjtól a sisakpántig bezárólag.
Fejvédelem - kiválasztási segédlet
Fültok, füldugó

Fültok, füldugó

A hallás az egyik alapvető érzékszervünk. Védenünk kell a túlzottan hangos hanghatásoktól. A zajcsillapításra szükség lehet az élet több területén ( gépek környezetében, szórakozás, sportolás közben stb. ).
A megengedett határérték ( 85 dB ) alá csökkenteni még hallásvédő alkalmazásával is veszélyes. Mindig gondoskodni kell arról, hogy ne legyünk "süketek" akár füldugót akár fültokot használunk.
Hallásvédelem - kiválasztási segédlet
Pormaszk

Pormaszk

Az apró szilárd részecskék orrba és szájba történő bejutása ellen célszerű a pormaszk használata. A porálarcot tovább fogja tudni használni, ha kilégzőszelepest választ. Így nem izzad olyan hamar bele. A porálarc palástján beszívott levegőt a szelepen keresztül ki tudja fújni. A részecskeszűrő félálarcok egy munkafolyamatra készültek, nem moshatók. Ha nem megfelelően kap benne levegőt cserélje újra a védőmaszkot az egészsége védelmében.
Gázálarc, gázszűrő

Gázálarc, gázszűrő

A légnemű részecskék ellen mindenképpen teljes- vagy félálarcot használjon a megfelelő szűrővel. A szűrő típusát az alkalmazott szer dobozán vagy csomagolásán tüntetik fel. Segítséget jelenthet ha a vegyszer biztonsági adatlapját tanulmányozzák át, ott külön felhívják a figyelmet az alkalmazandó védőeszközre. Emailben vagy telefonon történő megkeresése esetén szívesen állunk a segítségére a megfelelő szűrő kiválasztásához.

A gázszűrők csak a gyártó saját gyártású álarcaihoz illeszthetők hozzá ( 3M-es a 3M-eshez ).
Zuhanásgátló, heveder, kötél

Zuhanásgátló, heveder, kötél

A magasban végzett munkákhoz elengedhetetlen a biztonsági kötelek, hevederek, zuhanásgátlók, karabinerek használata. Leeséskor a jól megválasztott ( hosszúsága, típusa ) védőeszköz életet is menthet. Minden munkához a megfelelő védőeszközt használja!

Az epkezlab.com Munkaruha webáruházunkban munkaruha és egyéni védőeszközök széles választéka várja vásárlóinkat kedvező árak mellett.

A weboldal teljes képi és szöveg anyaga a Máté & Nagy Bt. tulajdona.