Kérdésed van? Hívj minket! +36309535247

Mentőláda-elsősegély felszerelések

Az MSZ 13553 szabvány által meghatározott tartalmú elsősegélydobozt, munkahelyi elsősegélyfelszerelést, mentőládát, és ezek utántöltőit forgalmazunk.

Minden munkahelyen készenlétben kell tartani elsősegélydobozt, mentőládát. Kiváló minőségű magyar termék!

Különösen figyelünk arra, hogy vevőink a legfrissebb gyártású mentőládákat kapják.


 

Elsősegélydobozok a webáruházunkban.

Mindennapi életünk elkerülhetetlen része a kisebb nagyobb sérülésekkel járó balesetek.

A web áruházunkban forgalmazott elsősegély dobozok más néven mentőládák, szükséges és sok esetben előírt eszközei ezeknek a sérüléseknek az ellátásában.

A munkahelyeken kötelezően használandó elsősegély dobozokat és azok tartalmát az MSZ 13553 szabvány írja le. Ebben határozzák meg, hogy a munkahelyek létszámától függően milyen tartalmú elsősegélydobozt kell kötelezően tartani az adott munkahelyen. A munkahelyeken csak az ebben a szabványban meghatározott tartalommal bíró mentőládák a megfelelőek és nem helyettesíthetők ettől eltérő tartalommal vagy más szabványoknak megfelelő elsősegély felszerelésekkel. Tehát a gépjárművekhez előírt ( „A”, „B” , „C”) betűjelzéssel ellátott mentőládák nem használhatóak a munkahelyeken. Ezeket csak az előírásoknak megfelelően járművekben illetve az „A” és „B” jelű változatot vadászatokon lehet használni.

Sok esetben felmerül a kérdés, hogy van egy bontott elsősegélydobozom, aminek a tartalmát már nagyrészt elhasználtuk, de a doboz még „harcképes” és nem szeretném kidobni. Erre az esetre fejlesztettük ki az elsősegélydoboz utántöltőinket, aminek a tartalma mindenben megegyezik az eredeti mentőláda tartalmával csak nem dobozba, hanem egy vékony PE zacskóba csomagoljuk. Ezzel a mentőláda utántöltővel lehet feltölteni a munkahelyeken már meglévő, de kiürült ládákat.

Webáruházunkban nem csak az elsősegélydobozokat és annak az utántöltőit forgalmazzuk, hanem egyéb az elsősegélynyújtáskor szükséges kiegészítőket is.

A különböző sebtapaszok más és más területen használhatóak. A sebtapasz adagoló és az utántöltője munkahelyen és otthon vagy akár egy kirándulás alkalmával is jó szolgálatot tehet a kisebb horzsolások vagy sebek ellátásában. A detektálható sebtapaszt elsősorban élelmiszeriparban vagy más olyan munkaterületen javasoljuk használni ahol a gyártott termékbe esetlegesen bele kerülő sebtapaszt a gyártósor végén egy fémdetektor kiszűri, és a végtermékben a fogyasztóval nem néz szembe egy frissen megvágott felvágottból a benne felejtett sebtapasz.

A rugalmas kötésrögzítő pólyával kiváló sebfedő kötést tudunk készíteni anélkül, hogy a sebtapasz hozzá ragadna a kezelt felületen lévő szőrszálakhoz és a kötés eltávolítása egyben egy szőrtelenítő kezelés is lenne. Ez a rugalmas öntapadó pólya csak saját magához tapad, nem tartalmaz semmiféle ragasztót.

Amennyiben valakinek a szemébe valamilyen szennyezőanyag, por vagy folyadék kerül, ezek eltávolításához is talál web áruházunkban megfelelő szemöblítőket.

Az izolációs takaró, és a higiéniás fertőtlenítő szintén nem hiányozhat egyetlen elsősegélyhelyről sem az elsősegélydoboz mellől.