Lángálló és antisztatikus nadrág

Lángálló és antisztatikus nadrág

A lángálló és antisztatikus nadrágok fejlesztésénél elsődleges szempont, hogy megfeleljenek a legújabb és legszigorúbb biztonsági előírásoknak és a különleges veszélyekkel szembeni védelmi követelményeknek.

Ezeket a speciális ruhadarabokat az általuk nyújtott védelem szerint kategorizálják az alapján, hogy milyen veszélyes körülmény fennállása esetén óvják majd meg viselőjének életét és/vagy testi épségét. Az Önnek leginkább megfelelő darab kiválasztásánál azonban több szempontot is figyelembe kell venni. Ebben szeretnénk Önnek segíteni egy rövid összefoglalóval.

12.

FB31 3000 Nadrág sötétkék

Ár: 122 426 Ft /db

Speciális védelemmel ellátott munkaruházati termékek esetén egy dologban biztosak lehetünk. Mindegyik alapja maga a munkavédelmi nadrág. Ha a nadrággal elégedettek vagyunk, akkor az komfort- és biztonságérzetünket nagymértékben meghatározza. Ebből is látszik, hogy ennek a ruhadarabnak a kiválasztása nagy körültekintést igényel.

Könnyen kezelhető honlapunkkal, széles választékunkkal, több mint 20 éves tapasztalatunkkal és munkatársaink folyamatos továbbképzésével azért dolgozunk, hogy segítsünk Önnek ebben a feladatban.

A megfelelő lángálló és antisztatikus nadrág kiválasztása

Azt, hogy Önnek vagy munkatársainak pontosan milyen típusú nadrágra van szüksége, elsősorban a hatályos munkavédelmi előírások és a munkáltató által esetleg hozott egyéb szabályok határozzák meg.

Legalább ilyen fontos azonban az, hogy a nadrág viselője a nyilvánvaló védelmi funkciók nyújtotta biztonságérzet mellett megfelelően komfortosan is érezze magát annál is inkább, mert jó eséllyel fogja az egész nap folyamán viselni azt.

A kiváló lángálló és antisztatikus tulajdonságokkal rendelkező Portwest nadrágok mindazoknak az elvárásoknak messzemenően megfelelnek, amiket ma egy 21. századi munkavédelmi ruhától elvárhatunk.

Fedezze fel a Portwest világát

A Portwest ruházati termékei egyedülálló védelmi megoldásokkal rendelkező, ún. Bizweld alapanyagból készülnek, ami mind az Európai Unióban, mind Magyarországon megfelel a legszigorúbb előírásoknak is. Ezek a nadrágok lángmentesített külső réteggel vannak ellátva, így ellenállnak akár a hőnek, akár a fröccsenő olvadt fémnek is. Megerősített varrásuknak köszönhetően rendkívül strapabíróak.

Az antisztatikus védelmet a szövetbe varrt szénszálak biztosítják. A nadrág statikus elektromossággal való feltöltődésének megakadályozása miatt külön figyelmet fordítottak a patentok, cipzárak, de még a fonal anyagára is.

A Portwest által használt anyagok könnyűek, strapabíróak és nem utolsósorban kényelmesek is, köszönhetően a formatervezésnek, amire külön is figyel a cég. Ma már fontos szempont, hogy a munkaruha ne csak kényelmes és biztonságos, de divatos és káros anyagoktól mentes is legyen.

Csak néhány kattintás

Pár egyszerű lépés, és néhány napon belül már viselheti is kiválasztott darabot. A bal oldalon található legördülő menüben néhány kattintással kiválaszthatja, hogy Önnek lángálló, antisztatikus, esetleg mindkét tulajdonsággal rendelkező nadrágra van-e szüksége.

A rendkívül széles méretválasztéknak köszönhetően biztosan meg fogja találni az Önnek megfelelő darabot.

Tovább szűkítheti a találatokat, ha a színre, az alapanyagra, vagy a fazonra külön is rákeres. 30.000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítást díjmentesen biztosítjuk Önnek.

Máté & Nagy Bt. Portwest distributor gold award 2020-2021
Az internetes ár csak a webáruházon keresztül történő vásárlás esetén érvényes!
Ingyenes szállítás
Csomaginformáció
Máté & Nagy Bt. Cerva kiemelt partner 2017-2018
Portwest Mérettáblázat
Termékinformáció
Épkézláb Munkaruha Blog

Asztali nézet megjelenítése