Mentőláda - Elsősegély felszerelés

Mentőláda - Elsősegély felszerelés

Az MSZ 13553 szabvány által meghatározott tartalmú munkahelyi elsősegélyfelszerelést, elsősegély dobozt, mentőládát, elsősegély felszerelés utántöltőket forgalmazunk.

Minden munkahelyen készenlétben kell tartani elsősegély-felszerelést, mentőládát. Kiváló minőségű magyar termék!

Különösen figyelünk arra, hogy vevőink a legfrissebb gyártású mentőládákat kapják.

6.

Kullancs kiszedő csipesz

Ár: 1 932 Ft /darab

18.

Mini Elsősegély-felszerelés

Ár: 1 890 Ft /darab

Elsősegélydobozok a webáruházunkban.

Mindennapi életünk elkerülhetetlen része a kisebb nagyobb sérülésekkel járó balesetek.

A web áruházunkban forgalmazott elsősegély dobozok más néven mentőládák, szükséges és sok esetben előírt eszközei ezeknek a sérüléseknek az ellátásában. 

A munkahelyeken kötelezően használandó elsősegély dobozokat és azok tartalmát az MSZ 13553 szabvány írja le. Ebben határozzák meg, hogy a munkahelyek létszámától függően milyen tartalmú elsősegélydobozt kell kötelezően tartani az adott munkahelyen. A munkahelyeken csak az ebben a szabványban meghatározott tartalommal bíró mentőládák a megfelelőek és nem helyettesíthetők ettől eltérő tartalommal vagy más szabványoknak megfelelő elsősegély felszerelésekkel. Tehát a gépjárművekhez előírt ( „A”, „B” , „C”) betűjelzéssel ellátott mentőládák nem használhatóak a munkahelyeken. Ezeket csak az előírásoknak megfelelően járművekben illetve az „A” és „B” jelű változatot vadászatokon lehet használni.

Sok esetben felmerül a kérdés, hogy van egy bontott elsősegélydobozom, aminek a tartalmát már nagyrészt elhasználtuk, de a doboz még „harcképes” és nem szeretném kidobni.  Erre az esetre fejlesztettük ki az elsősegélydoboz utántöltőinket, aminek a tartalma mindenben megegyezik az eredeti mentőláda tartalmával csak nem dobozba, hanem egy vékony PE zacskóba csomagoljuk. Ezzel a mentőláda utántöltővel lehet feltölteni a munkahelyeken már meglévő, de kiürült ládákat.

Webáruházunkban nem csak az elsősegélydobozokat és annak az utántöltőit forgalmazzuk, hanem egyéb az elsősegélynyújtáskor szükséges kiegészítőket is.

 A különböző sebtapaszok más és más területen használhatóak. A sebtapasz adagoló és az utántöltője munkahelyen és otthon vagy akár egy kirándulás alkalmával is jó szolgálatot tehet a kisebb horzsolások vagy sebek ellátásában. A detektálható sebtapaszt elsősorban élelmiszeriparban vagy más olyan munkaterületen javasoljuk használni ahol a gyártott termékbe esetlegesen bele kerülő sebtapaszt a gyártósor végén egy fémdetektor kiszűri, és a végtermékben a fogyasztóval nem néz szembe egy frissen megvágott felvágottból a benne felejtett sebtapasz.

A rugalmas kötésrögzítő pólyával kiváló sebfedő kötést tudunk készíteni anélkül, hogy a sebtapasz hozzá ragadna a kezelt felületen lévő szőrszálakhoz és a kötés eltávolítása egyben egy szőrtelenítő kezelés is lenne. Ez a rugalmas öntapadó pólya csak saját magához tapad, nem tartalmaz semmiféle ragasztót.

Amennyiben valakinek a szemébe valamilyen szennyezőanyag, por vagy folyadék kerül, ezek eltávolításához is talál web áruházunkban megfelelő szemöblítőket.

Az izolációs takaró, és a higiéniás fertőtlenítő szintén nem hiányozhat egyetlen elsősegélyhelyről sem az elsősegélydoboz mellől.

Máté & Nagy Bt. Portwest distributor gold award 2020-2021
Az internetes ár csak a webáruházon keresztül történő vásárlás esetén érvényes!
Ingyenes szállítás
Csomaginformáció
Máté & Nagy Bt. Cerva kiemelt partner 2017-2018
Portwest Mérettáblázat
Termékinformáció
Épkézláb Munkaruha Blog

Asztali nézet megjelenítése