Aláöltözet

Aláöltözet

A kategória termékei között munkaruházat és szabadidős sportruházat alá hordható aláöltözeteket talál. Munkaruházat esetében nemcsak a különféle kockázatok elleni külső védelem a fontos, hanem legalább annyira lényeges, hogy a munkavállaló komfortosan érezze magát, illetve mozgásában ne akadályozza a ruházat. Ugyanezen kritériumok fontosak egyrészt a téli sportoknál, mint a síelés, korcsolyázás, illetve a hideg időben szabadtéren végzett sportoknál, tevékenységeknél.

Hideg időben folytatott kültéri munka esetén a túl sok és vastag réteg helyett kiváló megoldás funkcionális aláöltözet viselése.

1.

- 51 % akció
B120 Rövid ujjú póló fehér

B120 Rövid ujjú póló fehér

Eredeti ár: 3 014 Ft /db
Akciós ár: 1 490 Ft /db

2.

- 49 % akció
B133 ALÁÖLTÖZET AKCIÓS MÉRETEK

B133 ALÁÖLTÖZET AKCIÓS MÉRETEK

Eredeti ár: 4 723 Ft /db
Akciós ár: 2 400 Ft /db

3.

ABILD hosszú újjú póló

Ár: 13 822 Ft /darab

4.

ABILD Jégeralsó fekete

Ár: 14 250 Ft /darab

7.

B121 Jégeralsó égkék

Ár: 3 356 Ft /db

8.

B121 Jégeralsó fehér

Ár: 3 356 Ft /db

9.

B121 Jégeralsó fekete

Ár: 3 356 Ft /db

10.

B121 Jégeralsó sötétkék

Ár: 3 356 Ft /db

11.

B121 Jégeralsó szürke

Ár: 3 356 Ft /db

24.

LION Hosszú alsó kék

Ár: 6 847 Ft /darab

25.

LION Hosszú alsó szürke

Ár: 6 847 Ft /darab

26.

LION Hosszú ujjú póló kék

Ár: 7 867 Ft /darab

27.

LION Hosszú ujjú póló szürke

Ár: 7 867 Ft /darab

28.

LOVELL Alsónadrág hosszú

Ár: 6 540 Ft /darab

29.

LOVELL Hosszú ujjú póló

Ár: 6 894 Ft /darab

A megfelelő aláöltözet testhezálló, vékony réteg, amely a réteges öltözködés révén tökéletes hőszigetelést biztosít a szabadtéren hidegben vagy melegben dolgozóknak, sportolóknak, tevékenykedőknek. Készülhet magas pamuttartalmú, illetve kevertszálas anyagból, magas minőségű poliészterből. Lényege, hogy az izzadságot elvezetve a testet szárazon és melegen tartsa, így védve a hideg ellen.

Webáruházunk aláöltözet kínálata

Választékunkban egyaránt találhat alsókat (jégeralsókat), rövid és hosszú ujjú felsőket, valamint praktikus szetteket.

Kínálunk téli, illetve négyévszakos, valamint kevertszálas és poliészter tartalmú modelleket. Találhatók továbbá speciális anyagú, antibakteriális alsók és felsők, amelyek védenek a kellemetlen szagok ellen. Az aláöltözetek anyaga jó szellőzést, tökéletes hőszigetelést biztosít minden időjárási körülmények között, növelve a kényelemérzetet.

A minőségi aláöltözetek közös jellemzője a testhez simuló szabás, amely anyaga révén komfortos viseletet nyújt, így ideális választás bármilyen hideg időben végzett munkához munkavédelmi ruházat alá is, továbbá szabadidős tevékenységekhez, például túrázáshoz. Az aláöltözet a réteges öltözködés első rétege, amelyet a szükség szerinti további rétegek követik, majd munkavégzés esetén a védőruházat, sporttevékenység esetén a funkcionális sportruházat zár.

A jó aláöltözet további pozitív tulajdonsága, hogy gyorsan szárad, így akár naponta is mosható, hogy a másnapi munkakezdésre menetkész legyen. Kiváló minőségű anyagának köszönhetően az anyag nyúlása és kopása miatt sem kell aggódnia.

A speciális varrás jóvoltából a szinte láthatatlan aláöltözetek gondoskodnak arról, hogy Ön és munkatársai a téli időben is egész nap komfortosan és jól érezzék magukat a bőrükben.

Hogyan vásárolhat nálunk?

Az aláöltözeteket a Felsőruházat kategóriában találja, de a termékkeresőbe beírva is eljuthat ugyanide. A kategória termékeit alapanyag, méret, szín és típus szerint tudja tovább szűkíteni. Az egyes termékoldalakon bővebb leírást, termékjellemzőket is talál. A méret és darabszám kiválasztása után a Vásárlás gomb megnyomásával jut a Kosár oldalra, ahol még egyszer ellenőrizheti összekészített termékeit. Lehetősége van a webáruházban tovább nézelődni, vagy ha befejezte a termékek kiválasztását, a Megrendelem gombra kattintva a következő oldalra jutni. A Rendelési adatok oldalon az elérhetőségeit, az átvételi és fizetési módokat, a számlázási és szállítási adatait kell megadnia, és ha hozzájárult az Adatkezelési tájékoztatóban leírt módon személyes adatai kezeléséhez, leadhatja megrendelését.

A megrendelésről automatikus e-mailt küldünk, majd néhány napon belül értesítjük az átvétel időpontjáról, és a megadott módon eljuttatjuk Önhöz a megrendelt termék(ek)et.

Asztali nézet megjelenítése