Munkavédelmi kesztyű, védőkesztyű

Számos különböző típusú kesztyű található ebben a kategóriában kötött kesztyűktől a bőr kesztyűig széles választékban. Védőkrémek a kezet ért szennyeződések eltávolítására és a kéz ápolására is talál megfelelő terméket. A kertészeti, mezőgazdasági, erdészeti, sofőr, hegesztői és lövész munkákhoz egyaránt kínálunk termékeket. A pamut kesztyűtől pvc, nylon és bőr anyagokból gyártott kesztyűk kényelmesek és biztonságos munkavégzést biztosítanak.

Alkarvédő

Alkarvédő

Az alkarvédelemre a munkavédelem több területén is szükség van. A munkavállaló alkarját is védeni kell munkavégzés közben. Ezért ebben a csoportban megtalálja a hő elleni alkarvédőket -  kevlár anyagból, a hegesztő karvédőket - valódi bőrből és a több féle anyagból készült vágásbiztos karvédőket.

A vágásbiztos alkarvédők védelmi képességekben és hosszúságban is eltérnek egymástól. Válassza az Önnek illetve az Ön munkájához megfelelő biztonságú alkarvédőt!

 

Egyszerhasználatos kesztyű

Egyszerhasználatos kesztyű

Egyszer használatos termékek nagy segítséget nyújtanak azoknak akik olyan anyagokkal dolgoznak amikkel való közvetlen érintkezés nem ajánlott. Kellemetlen utóhatások, allergiás reakciók sokaságát tudja elkerülni az egyszerhasználatos kesztyűk használatával. A munkavállalók a munkájuk során különböző vegyi anyagokkal kapcsolatos kockázatoknak vannak kitéve. A sérült bőrfelület még nagyobb veszélyt jelent a káros anyagok behatolása szempontjából. A védőkesztyűk használata során figyelembe kell vennünk azt a tényt is, hogy bizonyos idő után a kesztyű elveszíti a védelmi képességét. Ekkor már nem tudja megakadályozni a vegyi anyagok áthatolását a védőeszközön. Ha azt tapasztaljuk, hogy a védőkesztyűnk sérült vagy átereszt azonnal cseréljük le újra. Az egyszerhasználatos kesztyűket sok területen rendszeresen hasznáják, például az egészségügyi, vegyipari, élelmiszer ipari és kozmetikai, háztartási területeken. A kesztyűket két tartományban méretezik: 5-től 11-ig vagy XS-től 2XL-ig. Ha bizonytalan az Önnek megfelelő kesztyű méretezésében, kérjük keresse meg a kesztyűk méretezése táblázatunkat vagy forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Gyerek kesztyű

Gyerek kesztyű

Azt mindenki tudja, hogy a gyerekmunkát a törvény bünteti, de ha mégis dolgozni akar az apróság legalább vigyázzunk a kezére ( is ). Olyan mint a nagyok kesztyűje csak kicsiben. Ez a lényeg és már indulhat is a munka. No ugye, hogy sokkal gyorsabban haladunk a gyermek segítségével!

Hőálló kesztyű

Hőálló kesztyű

A kesztyűk egy speciális csoportja a hőálló kesztyűké. Az emberi kezet a hőhatástól is meg kell védeni. A meleg üzemben végzett munka során rendszeresen jelentkező hőtől csak megfelelő minősítéssel rendelkező kesztyűben biztonságos dolgozni. Itt találja ezeket a munkavédelmi kesztyűket.

Hegesztő kesztyű

Hegesztő kesztyű

A munkavédelmi kesztyűk között egy speciális csoportot képeznek a hegesztő kesztyűk. A hegesztési munkák során fokozott figyelemmel kell lenni a szikraképződés okozta égési sérülésekre. Ehhez nyújt megbízható segítséget a helyesen kiválasztott,  minősített, valódi  bőrből készült hegesztő kesztyű. Különböző alapanyagokból készült termékek közül tud választani. Megtalálható a kínálatunkban a kecskebőrből és marhabőrből készült kesztyűk. A finomabb munkákhoz a kecskebőrből készülteket ajánljuk.  A legkisebb mérettől  a legnagyobb (12-es / 2XL) méretig talál megfelelő  védőkesztyűt a kínálatunkban. Tegye a kosarába a biztonságot adó munkavédelmi kesztyűt!

Kombinált kesztyű

Kombinált kesztyű

Ezeket a termékeket nevezhetjük sofőrkesztyűnek is. Jellemző rájuk, hogy úgy vannak kialakítva, hogy ne gátolják a kezeit a szabad mozgásban. Az elasztikus vagy tépőzáras mandzsetta biztosítja a legjobb illeszkedést a kézre. Pontos munkát csak a kézre simuló kesztyűben lehet végezni. A kesztyűk kiképzése teszi lehetővé, hogy a kezei tapintási érzékelése a lehető legkevésbé csökkenjen.

Kötött munkavédelmi kesztyű

Kötött munkavédelmi kesztyű

A kötött munkavédelmi kesztyűk kategóriában könnyű, kényelmes és komfortos termékeket talál a vásárló. Polár, pamut és poliészter termékek minden évszakra biztosítanak komfortos viseletet. Téli és nyári modellek is megtalálhatóak. Kertészeti, mezőgazdasági az építőipar, műszaki területek számára egyaránt vannak termékeink. A kesztyűket két tartományban méretezik: 5-től 11-ig vagy XS-től 2XL-ig. Ha bizonytalan az Önnek megfelelő kesztyű méretezésében, kérjük keresse meg a kesztyűk méretezése táblázatunkat vagy forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Mártott  munkavédelmi kesztyű

Mártott munkavédelmi kesztyű

A mártott munkavédelmi kesztyűk nagy előnye, hogy nedves és száraz munka területeken egyaránt használhatóak, így alkalmasak kertészeti, építőipari szakmunkákhoz, mezőgazdasági munkavégzésre, szerelési munkákhoz. Vegyszerálló kesztyű használatával védje kezét a különböző vegyszererek, festékek használata során előfordulható  veszélyektől. Másik kesztyű csoport, amelyek téli vagy hűtőházi körülmények között ideális választás. Továbbá vannak ESD elleni védelmet nyújtó modellek is. Kevlár anyagból mártott termékek nagy vágással szembeni ellenállósággal rendelkeznek. A kesztyűket két tartományban méretezik: 5-től 11-ig vagy XS-től 2XL-ig. Ha bizonytalan az Önnek megfelelő kesztyű méretezésében, kérjük keresse meg a kesztyűk méretezése táblázatunkat vagy forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Munkavédelmi bőrkesztyű

Munkavédelmi bőrkesztyű

A többségében a Portwest gyártó által készített bőrkesztyűk széles választékával várjuk vásárlóinkat. Különböző alapanyagokból mindenki megtalálhatja magának a megfelelő bőrkesztyűt. Hosszú mandzsettának köszönhetően nem csak a kézfejet, de a csuklót is megvédi. A mezőgazdasági, kertészeti, erdészeti, gépszerelői, hegesztői munka területeken dolgozók számára vannak termékek. A kesztyűket két tartományban méretezik: 5-től 11-ig vagy XS-től 2XL-ig. Ha bizonytalan az Önnek megfelelő kesztyű méretezésében, kérjük keresse meg a kesztyűk méretezése táblázatunkat vagy forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Vágásbiztos munkavédelmi kesztyű

Vágásbiztos munkavédelmi kesztyű

A többségében a Portwest gyártó által készített vágásbiztos kesztyűk széles választékával várjuk vásárlóinkat. PW Safety cut termékek speciálisan vágás elleni védelmet biztosítanak. A termékek között vannak kesztyűk és alkarvédők is. Hulladék gazdálkodásban vagy más ipari területeken széles körben használt termékek találhatóak itt. A kesztyűket két tartományban méretezik: 5-től 11-ig vagy XS-től 2XL-ig. Ha bizonytalan az Önnek megfelelő kesztyű méretezésében, kérjük keresse meg a kesztyűk méretezése táblázatunkat vagy forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Védőkrémek, kéztisztítók, kiegészítők

Védőkrémek, kéztisztítók, kiegészítők

A dolgos kezeket először a mindennapi munka során rárakódott szennyeződéstől kell megtisztítani. Erre ajánljuk a hagyományos szappant vagy az univerzálisabb kéz tisztító kendőket, krémeket. A zsíros, olajos szennyeződések eltávolítása mindig problémát jelenthet, azonban ezek a speciális készítményeket erre a célra fejlesztették ki. Olyan szennyeződések eltávolítását is megoldják, mint amik a lakk, festék, ragasztó, gyanta használata során kerülnek a kézre. Ha napközben kiszárad a kezünk ( sűrűn kell kezet mosnunk ), fontos, hogy gyorsan felszívódó kézkrémmel hidratáljuk, ápoljuk.

Villanyszerelő kesztyű

Villanyszerelő kesztyű

Ebbe a csoportba a minősített villanyszerelő kesztyűk találhatók, a villanyszerelő szakmunkások elengedhetetlen munkaeszköze.

Új termékeink május hónapban »

Asztali nézet megjelenítése