Munkavédelmi cipő

Munkavédelmi cipő

Ismerje meg munkavédelmi cipő kínálatunkat, és találja meg az ideálisat munkájához. Minden szakmának megvannak az előírásai, munkavédelmi követelményei és az ezeknek megfelelő cipők. Kínálatunkban a különféle szabványoknak megfelelő védőlábbeliket talál, az akár utcai cipőként is hordható, minimális védelemmel rendelkező cipőktől a speciális védelemmel ellátottakig.

Széles méretválasztékkal rendelkezünk, webáruházunkban 34-52-es méretig talál munkavédelmi cipőket, női és férfi modelleket. Az általunk forgalmazott cipők nemcsak biztonságos munkavégzést tesznek lehetővé, hanem egész napra maximális komfortot nyújtanak.

1.

- 43 % akció
PVC kerticipő

PVC kerticipő

Eredeti ár: 5 106 Ft /pár
Akciós ár: 2 900 Ft /pár

2.

9TRAP Védőcipő O2 barna

Ár: 18 105 Ft /pár

24.

DIZZARD Munkavédelmi cipő S1P SRC

Ár: 12 118 Ft /darab

25.

Emerald S1P munkavédelmi cipő

Ár: 25 494 Ft /pár

26.

Előrendelhető termék
FARINA MF Mokaszin S2 SRC

FARINA MF Mokaszin S2 SRC

Ár: 12 143 Ft /pár

30.

FC25 Munkavédelmi cipő S3

Ár: 19 638 Ft /pár

A munkavédelmi lábbeliknek alkalmasnak kell lenniük a sérülések megelőzésére, ezért a kiválasztásuk előtt mérlegelni kell az adott munkakörülményeket, meg kell ismerni az ide vonatkozó előírásokat.

Milyen a jó munkavédelmi cipő?

Bizonyos munkakörökben a biztonsági lábbeli nemcsak ajánlott, hanem a munkavédelmi előírások alapján kötelező is. Mivel ezeket a munkavédelmi cipőket egész nap viselnie kell a dolgozónak, ezért fontos, hogy a balesetek elkerülésén túl az egész napos kényelmet is szolgálják, ezáltal a munkahatékonyságra is kihatással vannak.

A cipő kiválasztásának első lépése az adott munkakörülményre vonatkozó szabvány szerinti jelölésű lábbeli kiválasztása. Általánosságban a következő munkahelyi veszélyekkel szembeni védelmet szolgálják:

 

  • Szélsőséges időjárási körülmények
  • Magas hőmérséklet
  • Nedves körülmények
  • Elektrosztatikus felhalmozódás
  • Csúszás, botlás és esés
  • Vágások és szúrások
  • Leeső tárgyak
  • Sav, fém és vegyi anyagok fröccsenése


A viselési komfort és tartósság szempontjából fontos, hogy a cipő ergonomikus kialakítással, minőségi anyagokból készüljön.

 

Webáruházunk munkavédelmi cipő kínálata

Akár építkezésen, üzemben, mezőgazdaságban vagy raktárban dolgozik kül- vagy beltéren, választékunkban biztosan megtalálja az ideális cipőt. Orrmerevítős vagy orrmerevítő nélküli kivitelt keres? A különböző - átszúródás elleni, olaj- és saválló, extrém hőmérséklet, valamint elektromos áram, ESD elleni - védelemmel ellátott cipők csúszásgátló talppal készülnek. Amennyiben Önnek a bokát tartó, magas szárú bakancsra van szüksége, azt külön kategóriában találja.

Hagyományos megjelenésű bőrcipőket, valamint sportos és divatos, légáteresztő anyagokból készült, akár utcán is viselhető biztonsági cipőket egyaránt kínálunk.

A webáruház munkavédelmi cipő kínálatát szűrők segítségével tovább szűkítheti alapanyag, márka, méret, szín, védelem és típus szerint.

Egy jól megválasztott munkavédelmi cipőben teljes kényelemben és biztonságban töltheti a napját.

Hogyan vásárolhat nálunk?

A Munkavédelmi cipőket a Munkavédelmi lábbeli kategórián belül helyeztük el. Amennyiben már tudja, milyen szintű védelemre van szüksége, a bal oldali sávban válassza a Védelem szűrőt. Itt tud cipőméret, alapanyag, szín szerint is keresni.

Az egyes termékek részletes leírását a terméknévre vagy -fotóra kattintva tudja megnézni. Itt a cipőméret és az esetleges színvariáció kiválasztása után a Vásárlás gombra kattintva tudja kosarába rakni a terméket.

Amennyiben nem szeretne más terméket rendelni, akkor a Megrendelem gombbal léphet tovább, ahol a vásárláshoz szükséges adatokat kell megadnia. Ha első vásárlásakor regisztrál, akkor a későbbiekben már nem kell kitöltenie ezen adatokat. Regisztrált vásárlóként igényelheti hírlevelünket is, melyben akcióinkról, újdonságainkról tájékoztatjuk.

Megrendeléséről emailben visszaigazolást küldünk, majd napokon belül átveheti megrendelt termékét.

Máté & Nagy Bt. Portwest distributor gold award 2020-2021
Az internetes ár csak a webáruházon keresztül történő vásárlás esetén érvényes!
Ingyenes szállítás
Csomaginformáció
Máté & Nagy Bt. Cerva kiemelt partner 2017-2018
Portwest Mérettáblázat
Termékinformáció
Épkézláb Munkaruha Blog

Asztali nézet megjelenítése