Az egyszerhasználatos kesztyű fontos szerepet játszik a fertőzések megakadályozásában!

Az utóbbi hetekben, hónapokban kiemelt figyelmet kapott a fertőzések elleni védekezés. Természetesen az élet számos területén eddig is fontos szerepet kapott ez a téma, hiszen az egészségügyi, a laboratóriumi, illetve az élelmiszeripari területen elengedhetetlen a maximális tisztaság. A higiénikus körülményekhez alapvető feltétel az egyszerhasználatos kesztyű viselete.


Azzal, hogyha az adott területen dolgozók egyszerhasználatos kesztyűt viselnek, jelentősen lecsökkenthető a fertőzésveszély. Természetesen mindig oda kell figyelni a kesztyű tisztaságára is, és a legkisebb fokú szennyeződés esetén is le kell cserélni. Az általunk kínált egyszerhasználatos kesztyűket ajánljuk egészségügyi, laboratóriumi, valamint élelmiszeripari dolgozók részére is. Nálunk a púderezett és a púdermentes verzió is kedvező áron elérhető.


Ha kérdése van termékeinkkel vagy a rendelés menetével kapcsolatban, keressen minket bizalommal, szívesen segítünk mindenben! Forduljon hozzánk bátran, ha egyszerhasználatos kesztyűt szeretne vásárolni, nagy választékkal várjuk!

 

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

×

Asztali nézet megjelenítése