Egyszer használatos ruházattal is állunk rendelkezésére!

Egyszer használatos ruházatra számtalan területen van szükség. Legtipikusabb felhasználási területei a kórházak, illetve más egészségügyi intézmények, de szükség van rájuk például a gyógyszeriparban is, valamint a számtalan olyan helyen, ahol magas fokú sterilitásra van szükség, illetve valamilyen oknál fogva védeni kell az ott tartózkodókat.

Cégünknél egy helyen megtalálja az egyszer használatos ruházat minden darabját: cipővédő, látogatói egységcsomag, kesztyű és karvédő, köpeny, kötény, overál, sapkák és természetesen szájmaszk. Némelyik termékre akár a hétköznapi életben is szükség lehet, például a szájmaszk nagyon hasznos otthon is, hogy fertőző betegség esetén a családtagok ne kapják azt el egymástól. A szájmaszk a betegségmegelőzésben is sokat segít, influenzás időszakban érdemes viselni, ha nagy tömegbe kényszerülünk menni!

Forduljon hozzánk bizalommal, ha egyszer használatos ruházatot szeretne vásárolni, nálunk mindent megtalál, méghozzá kedvező áron!

Egyszerhasználatos cipővédő

A cipővédő egyrészt a cipőt védi a külső szennyeződéstől, másrészt a padlót, parkettát, kőburkolatot, laminált vagy faparkettát, pvc szőnyeget, padlószőnyeget és még folytathatnánk a sort védi meg, hogy cipővel, bakanccsal, szandállal ne koszoljuk azokat össze. Gyermekintézmények, óvodák, iskolák, állattartó telepek, élelmiszeripari üzemek, egészségügyi intézmények szívesen használják. Egy méretben, különböző vastagságu anyagból készül. A megrendelésnél célszerű erre is figyelemmel lenni. Gumis felsőrésze miatt minden lábbelire ráhúzható a cipővédő. Kéményseprő vagy szerelő, már nem hagy maga után nyomot, ha ezzel várjuk.
Egyszer használatos látogatói egységcsomag

Egyszer használatos látogatói egységcsomag

Munkahelyre érkezők fogadására a munkáltató kötelezettsége a látogatók egyszer használatos ruházatának biztosítása. A szettek egyrészt a látogató ruházatát védi, másrészről magát a terméket, gyártósort, munkafolyamatot védi a látogatók ruházatán lévő szennyeződésektől.
Egyszerhasználatos kesztyű és karvédő

Egyszerhasználatos kesztyű és karvédő

Kiváló minőségű latex és vinyl kesztyűk találhatók. Egyszerhasználatos kesztyűket az orvosi, élelmiszeripari, egészségügyi területen használják főleg. Az ambuláns kesztyű kicsit vastagabb mint a latex változata, de pontos fogást biztosít, és sokkal tartósabb. Akár takarításhoz is használható. Az ambuláns kesztyű többször is használható. A karvédő feladata a munkaruha karon lévő részének a védelme a szennyeződés ellen. Gumiujjak több méretben is kaphatók, ha nem kell az egész kezet védeni.
Egyszerhasználatos köpeny

Egyszerhasználatos köpeny

Látogatói köpeny - sokan így nevezik a D118-as köpenyt. Vendégek, delegáció, ellenőrzések alkalmával célszerű - vagy akár kötelező is az esetleges baktériumoktól megóvni a látogatott üzemet ill a vendég ruháját védeni a szennyeződéstől. Darabonként külön csomagolva szállítjuk a kért méretekben.
Egyszerhasználatos kötény

Egyszerhasználatos kötény

Egyszerhasználatos overál

Egyszerhasználatos overál

Ha az egész testet meg kell védeni akkor célszerű overált választani. Az alábbiak közül válassza ki a veszélyforrás elleni legmegfelelőbb terméket.
Egyszerhasználatos sapkák

Egyszerhasználatos sapkák

A fej védelmére ugyanolyan figyelmet célszerű fordítani mint a többi testrészre. A hajszálak belekerülése az élelmiszerbe vagy más gyártott termékbe nagyon kellemetlen, nem megengedett. Több típus áll a rendelkezésre ennek kiküszöbölésére. Ha nagyobb mennyiségre lenne szüksége, kérjük keressen bennünket az elérhetőségünkön.
Egyszerhasználatos szájmaszk

Egyszerhasználatos szájmaszk

Az egyszerhasználatos szájmaszk arra a célra szolgál, hogy mi (azaz a szájmaszk viselője) ne tüsszentsünk rá a másikra vagy a termékre.Tőlünk óvja a terméket.

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

×

Asztali nézet megjelenítése