Munkavédelmi szemüvegek hegesztéshez is!

A hegesztés olyan tevékenység, aminek során a kiválasztott munkaanyagokat oldhatatlan kötéssel illesztik össze. A hegesztés speciális eszközökkel, különféle hegesztőgépekkel történik, ezek magas hővel működnek, ami képes a fémet megolvasztani. A munka során nagyon fontos, hogy minden szakember a megfelelő munkavédelmi ruházatban végezze a hegesztést, overál, kesztyű és a pajzs vagy munkavédelmi szemüveg sem maradhat le.

Keressen minket bizalommal, és válogasson webáruházunk termékeiből, vásároljon minőségi munkavédelmi szemüvegeket hegesztéshez is! Védőszemüvegeink között több változatban is talál olyan kiegészítőket, amivel hegesztés közben védheti a szemét, illetve az arcát. Speciális anyagból készült, felhajtható ellenzővel készült védőszemüvegek és hegesztőpajzsok gondoskodnak arról, hogy a hegesztés biztonságos legyen, ugyanakkor ne akadályozza a munkát. A sugárzást kivédik és a csiszoláshoz is használhatóak, pótlencsékkel rendelhetőek termékeink.

Választékunkban természetesen nem csupán hegesztéshez kínálunk munkavédelmi szemüvegeket, nálunk minden szakember megtalálja, amire szüksége lehet a szemvédelem érdekében! Keressen minket megadott elérhetőségeinken, és tudjon meg többet az Önt érdeklő termékekről!

Szemvédelem ( arcvédő, védőszemüveg)

Szemvédelem ( arcvédő, védőszemüveg) A munkavégzés során különös figyelmet fordítson a szeme védelmére. Akár a por, akár nagyobb szennyeződés bármikor belekerülhet a szemébe, ami egyrészt nagyon kellemetlen érzés, másrészt sokkal több időkieséssel jár mint az elővigyázatosság.

A védőszemüvegek között talál átlátszó és sötétített, normál szárú és gumipántos vagy akár páramentes modelleket is. A sötétített védőszemüvegek napszemüvegként is használhatók, akár szabadidőben, kerékpározáshoz, autóvezetés során. Valamennyi védőszemüveg bevizsgált, nyugodtan használható akár egész nap. Ha a munkája úgy kívánja, teljes arcvédőt is tudunk biztosítani.

A védőszemüvegek élettartamát növelheti ha kis zsákba vagy tasakba teszi, hogy megóvja a karcolódástól. Tisztítását külön erre a célra kifejlesztett kendőkkel is el tudja végezni.

13.

(ARTILUX) Védőszemüveg sárga

Ár: 1 241 Ft /darab

15.

(ARTILUX WELD) Hegesztő szemüveg

Ár: 1 844 Ft /darab

19.

(ASK 300) Automata hegesztő pajzs

Ár: 18 863 Ft /darab

20.

(ASK 400) Automata hegesztő pajzs

Ár: 26 510 Ft /darab

21.

(ASK 900) Automata hegesztő pajzs

Ár: 49 101 Ft /darab

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

×

Asztali nézet megjelenítése