Kérdésed van? Hívj minket! +36309535247

Blog
2020.06.26 13:26

A munkavédelmi bakancs ápolásáról röviden

A munkavédelmi bakancs ápolásáról röviden

Előfordulhat, hogy bizonyos munkavédelmi bakancsok nagyon hamar tönkremennek. Ilyenkor nem feltétlenül a minőségben kell keresni a hibát, hanem érdemes megvizsgálni azt, hogy a tulajdonosok fordítottak-e időt, energiát a lábbelik ápolására. A rendszeres karbantartás jelentős mértékben növelheti a bakancsok élettartamát, ezért érdemes erre odafigyelni.

Munkavédelmi bakancs

A munkavédelmi bakancsok élettartamát csökkentheti az, ha hirtelen száradásnak teszik ki őket. Egyesek télen radiátor, vagy kályha elé teszik a lábbelijüket, hogy minél gyorsabban megszáradjon, azonban ez károsítja az anyagot. Érdemes ehelyett időt szánni a szárításra, és jól szellőző, száraz helyen elhelyezni a bakancsot, így nem mehet idő előtt tönkre. Ezen kívül az anyag ápolásával is ajánlott foglalkozni. Sokféle ápolószer érhető el a piacon, így biztos megtalálja azt, amire szüksége van a lábbeli karbantartásához.

Amennyiben nem figyelt oda a megfelelő ápolásra, és új munkavédelmi bakancsra lenne szüksége, rendelje meg kínálatunkból! Bővebb információkért keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!