Cerva munkaruha újdonságok

Az idén a szokásoknak megfelelően a szezonindulása előtt a CERVA munkaruhák hazai képviselete ismételten meghívta a legnagyobb forgalmazóit egy konferenciára. Ezen a konferencián a mi cégünket négyen képviseltük, hogy a hallott információkat a lehető leg pontosabban tudjuk átadni vásárlóinknak és viszonteladóinknak.

A konferencia során képet kaphattunk a cég fejlődéséről (már Dél Amerikában is lehet CERVA munkaruhákat vásárolni). Megismerhettük a cég vezetőinek a gondolatait a jelen és a jövő CERVA munkaruháiról:

„Az egyéni védőeszközök követelményei állandóan változnak, mi pedig folyamatosan követjük a változásokat. De termékeinket nemcsak a funkciójuk szempontjából fejlesztjük azért, hogy felhasználóik számára a lehető legjobb védelmet biztosítsák, hanem azért is, hogy igazán kényelmesek legyenek, és közben legalább olyan jó legyen a megjelenésük is.” Az idézet Albert Gilaevtől származik, aki a CERVA igazgatóságának az elnöke.

Bemutattak egy új, teljesen egyedi anyagot, a Trifibetexet, amelyet kifejezetten a CERVA munkaruhák számára lett kifejlesztve. Az anyag olyan kényelmet és mozgásszabadságot ad a viselőjének mintha szabadidő ruhát viselne. Ennek az anyagnak a tulajdonságairól személyesen is meg tudtunk győződni a bemutatott modellek alapján. Első benyomásként úgy tűnt nekünk is, hogy egy nagyon kényelmes a felhasználók testméreteihez jól alkalmazkodó munkaruha családot sikerült készíteni ebből az anyagból.

Az új innovatív anyagon kívül megismerkedhettünk az új CERVA munkaruhaszabásokkal is. Eddig a „hagyományos” mindenki által használt és jól ismert szabású munkaruhák voltak forgalomban általában minden munkaruha gyártónál . A CERVA felismerte, hogy mind különbözőek vagyunk, így más és más szabású nadrágot szeretünk hordani. Ezért a hagyományos fazonon kívül 3 új szabást vezettek be, ami jobban ki tudja elégíteni a vásárlók egyedi igényeit. Ezek a fazonok követik a divat nadrágok stílusait így már rövidebb derékkal vagy akár szűkített szárral is kínálnak nadrágokat a vásárlóknak. Webáruházunk kínálatában már megtalálhatóak az új innovatív CERVA munkaruhák, válassza ki közülük az önnek leg megfelelőbbet.

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

×

Asztali nézet megjelenítése