• Mentőláda
 • Lángálló és antisztatikus ruhák
 • Jól láthatósági ruházat
 • Szakács ruházat
 • Védőeszköz
 • Lábvédelem, cipő, zokni
 • Eldobható ruházat, védőruha
 • Felsőruházat
 • Nadrág és kezeslábas, overál
 • Védőkesztyű
 • Egyéb
 • AKCIÓS TERMÉKEK
  Navigáció › Webáruház főoldalMunkavédelmi kesztyű, védőkesztyű
Újdonság! Lapozható katalógus! »
Az internetes ár csak a webáruházon keresztül történő vásárlás esetén érvényes!Ingyenes szállítás Csomaginformáció Portwest Mérettáblázat Termékinformáció

Munkavédelmi kesztyű, védőkesztyű

Szakmai információ:
06 (30) 953 5247
További elérhetőségeink..

Számos különböző típusú kesztyű található ebben a kategóriában kötött kesztyűktől a bőr kesztyűig széles választékban. Védőkrémek a kezet ért szennyeződések eltávolítására és a kéz ápolására is talál megfelelő terméket. A kertészeti, mezőgazdasági, erdészeti, sofőr, hegesztői és lövész munkákhoz egyaránt kínálunk termékeket. A pamut kesztyűtől pvc, nylon és bőr anyagokból gyártott kesztyűk kényelmesek és biztonságos munkavégzést biztosítanak.

Alkarvédő Hőálló kesztyű Villanyszerelő kesztyű
Kötött munkavédelmi kesztyűk Mártott munkavédelmi kesztyűk Egyszerhasználatos kesztyű
Munkavédelmi bőrkesztyű Kombinált kesztyű Vágásbiztos munkavédelmi kesztyű
Védőkrémek Gyerek
Új termékeink augusztus hónapban
(SW20) Alkarvédő hegesztőknek
(SW20) Alkarvédő hegesztőknek
3 430 Ft
(A590) Hőálló kesztyű 250 Celsius fokig
(A590) Hőálló kesztyű 250 Celsius fokig
2 891 Ft
(VA310) Flexo Grip munkavédelmi nitril kesztyű automatákhoz
(VA310) Flexo Grip munkavédelmi nitril kesztyű automatákhoz
232 Ft
(A150) Latex mártott kesztyű fekete
(A150) Latex mártott kesztyű fekete
237 Ft
(ELSEC) Villanyszerelő kesztyű 7,5kV
(ELSEC) Villanyszerelő kesztyű 7,5kV
10 094 Ft
(ELSEC) Villanyszerelő kesztyű 1kV
(ELSEC) Villanyszerelő kesztyű 1kV
8 172 Ft
 

Munkavédelmi kesztyű, védőkesztyű

Alkarvédő

Alkarvédő

Hőálló kesztyű

Hőálló kesztyű

Villanyszerelő kesztyű

Villanyszerelő kesztyű

Kötött munkavédelmi kesztyűk

Kötött munkavédelmi kesztyűk

A kötött munkavédelmi kesztyűk kategóriában könnyű, kényelmes és komfortos termékeket talál a vásárló. Polár, pamut és poliészter termékek minden évszakra biztosítanak komfortos viseletet. Téli és nyári modellek is megtalálhatóak. Kertészeti, mezőgazdasági az építőipar, műszaki területek számára egyaránt vannak termékeink. A kesztyűket két tartományban méretezik: 5-től 11-ig vagy XS-től 2XL-ig. Ha bizonytalan az Önnek megfelelő kesztyű méretezésében, kérjük keresse meg a kesztyűk méretezése táblázatunkat vagy forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Mártott munkavédelmi kesztyűk

Mártott munkavédelmi kesztyűk

A mártott munkavédelmi kesztyűk egy csoportjának nagy előnye, hogy nedves és száraz munka területeken egyaránt használhatóak, így alkalmasak kertészeti, mezőgazdasági munkavégzésre. Másik kesztyű csoport, amelyek téli vagy hűtőházi körülmények között ideális választás. Továbbá vannak ESD elleni védelmet nyújtó modellek is. Kevlár anyagból mártott termékek nagy vágással szembeni ellenállósággal rendelkeznek. A kesztyűket két tartományban méretezik: 5-től 11-ig vagy XS-től 2XL-ig. Ha bizonytalan az Önnek megfelelő kesztyű méretezésében, kérjük keresse meg a kesztyűk méretezése táblázatunkat vagy forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.
Egyszerhasználatos kesztyű

Egyszerhasználatos kesztyű

Egyszer használatos termékek többsége Portwest gyártó által készített termék. Különféle területeken használhatóak fel. Egészségügyi, vegyipari, élelmiszer ipari és kozmetikai, háztartási területek számára is vannak termékeink. A kesztyűket két tartományban méretezik: 5-től 11-ig vagy XS-től 2XL-ig. Ha bizonytalan az Önnek megfelelő kesztyű méretezésében, kérjük keresse meg a kesztyűk méretezése táblázatunkat vagy forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Munkavédelmi bőrkesztyű

Munkavédelmi bőrkesztyű

A többségében a Portwest gyártó által készített bőrkesztyűk széles választékával várjuk vásárlóinkat. Különböző alapanyagokból mindenki megtalálhatja magának a megfelelő bőrkesztyűt. Hosszú mandzsettának köszönhetően nem csak a kézfejet, de a csuklót is megvédi. A mezőgazdasági, kertészeti, erdészeti, gépszerelői, hegesztői munka területeken dolgozók számára vannak termékek. A kesztyűket két tartományban méretezik: 5-től 11-ig vagy XS-től 2XL-ig. Ha bizonytalan az Önnek megfelelő kesztyű méretezésében, kérjük keresse meg a kesztyűk méretezése táblázatunkat vagy forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Kombinált kesztyű

Kombinált kesztyű

Ezeket a termékeket nevezhetjük sofőrkesztyűnek is. Jellemző rájuk, hogy úgy vannak kialakítva, hogy ne gátolják a kezeit a szabad mozgásban. Az elasztikus vagy tépőzáras mandzsetta biztosítja a legjobb illeszkedést a kézre. Pontos munkát csak a kézre simuló kesztyűben lehet végezni. A kesztyűk kiképzése teszi lehetővé, hogy a kezei tapintási érzékelése a lehető legkevésbé csökkenjen.
Vágásbiztos munkavédelmi kesztyű

Vágásbiztos munkavédelmi kesztyű

A többségében a Portwest gyártó által készített vágásbiztos kesztyűk széles választékával várjuk vásárlóinkat. PW Safety cut termékek speciálisan vágás elleni védelmet biztosítanak. A termékek között vannak kesztyűk és alkarvédők is. Hulladék gazdálkodásban vagy más ipari területeken széles körben használt termékek találhatóak itt. A kesztyűket két tartományban méretezik: 5-től 11-ig vagy XS-től 2XL-ig. Ha bizonytalan az Önnek megfelelő kesztyű méretezésében, kérjük keresse meg a kesztyűk méretezése táblázatunkat vagy forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Védőkrémek

Védőkrémek

A védőkrémek kategóriában kézvédő krémeket és kéz tisztító krémeket is talál. a zsíros olajos szennyeződések eltávolítása mindig problémát jelenthet, azonban ezek a speciális készítményeket erre a célra fejlesztették ki. Továbbá lakkok, festékek, ragasztók, gyanták eltávolítására is talál megoldást.

Gyerek

Gyerek

Az epkezlab.com Munkaruha webáruházunkban munkaruha és egyéni védőeszközök széles választéka várja vásárlóinkat kedvező árak mellett.

A weboldal teljes képi és szöveg anyaga a Máté & Nagy Bt. tulajdona.