Hogyan találkoztam én a Portwesttel?

Én és a Portwest.

Most, hogy kijött a legújabb Portwest katalógus, amiben több mint kettőszáz új termék található az előző Portwest katalógushoz képest, elgondolkoztam azon hogyan is kezdődött az a folyamat, amiben az ország egyik legnagyobb Portwest importőrévé váltunk. Hogyan nőttünk együtt a kezdetben csak néhány oldalas termékcsoportonként összeállított termékismertetőktől ( külön kis néhány oldalas katalógusa volt a Portwest szakácsruháknak a munkaruháknak az egyéni védőeszközöknek) a mostani közel hatszáz oldalas Portwest katalógusig ami a teljes portfóliót tartalmazza.

A történetünk úgy kezdődött, hogy sok-sok évvel ezelőtt ellátogattunk egy rendszeresen megrendezésre kerülő munkavédelmi szakkiállításra. Itt megtekintettük az általunk már korábbról is ismert és a még ismeretlen partnereinket (leendő partnereinket) akik a munkavédelmi eszközök gyártásában vagy értékesítésében vettek részt. Ezen a kiállításon is bővítettük ismereteinket és tapasztalatinkat, amit a munkavédelem területén szereztünk. Ez a kiállítás ahhoz segített hozzá, hogy relatíve rövid idő alatt tudjunk tájékozódni az egyéni védőeszközökkel és munkaruhákkal kapcsolatos új irányzatokról.

Hasznos volt számunkra az a lehetőség is, hogy az ott látott vagy éppen nem látott – mivel egy – egy standon mindent nem lehet kiállítani – védőeszközökről nyomtatott vagy szóbeli információkat is be tudtunk gyűjteni.

Természetesen a régi ismerősökkel való találkozás is kellemes élményeket jelentett.

A kiállítást végigjárva kollégáim már a kijáratot vették célba, amikor kicsit lemaradva mögöttük megláttam egy narancssárga jól láthatósági színű hátizsákot az egyik standon. Őszinte női rácsodálkozásom nem titkolva odamentem és megkérdeztem a kiállítótól, hogy ezt milyen apropóból találták ki. A Portwest jelen lévő képviselője rögtön megadta a választ.

Ők nem csak Magyarországban gondolkodnak, hanem Európa nagyon sok országába szállítanak, így a jól láthatósági hátizsákot a Nyugat Európai országok kerékpárosai használják előszeretettel. No de ez természetesen csak egy darab a kínálatukból és már terelt is a többi Portwestes munkaruházati termékek és védőeszközök felé. Én kis időt kértem Tőle és szóltam a kollégáimnak is, hogy ezt nekik is látniuk kell. Visszatértek hozzám és már együtt ismerkedtünk a Portwest munkaruhákkal és Portwest egyéni védőeszközökkel. Mint kiderült a munkavédelmi cipőktől a széles munkaruha választékon keresztül a munkavédelmi sisakokig minden területen rendelkeznek minősített védőeszköz kínálattal. A cégről csak annyit, hogy igaz, hogy Irországi bejegyzéssel rendelkezik, de nagyon rugalmasan gyorspostával Európa szinte minden országába eljuttatják a portwestes termékeket.

Nos nagyon röviden én így találkoztam a Portwest munkaruhákkal és egyéni védőeszközökkel.

Azóta is folyamatosan importáljuk termékeiket nagyon sok vásárlónk örömére. Így lettünk egy „véletlen” találkozás kapcsán hazánk egyik meghatározó, PORTWEST importőre és forgalmazója.

Máténé Nagy Ágnes
Épkézláb munkaruha

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

×

Asztali nézet megjelenítése