Kérdésed van? Hívj minket! +36309535247

Szakácsnadrág

Úgy tűnhet, hogy a konyhai és élelmiszeripari ágazatokban munkavédelem szempontjából a felsőruházat dominál, nem pedig a szakács nadrág. Igaz, ami először eszünkbe jut, az a séfkabát, a szakács kötény, a kesztyű, a sapka, a nadrág jelentősége mégsem kisebb. A minőségi nadrág elengedhetetlen munkavédelmi ruházat a szakácsok, cukrászok, felszolgálók és élelmiszeripari dolgozók részére is. Akár csak a többi darab, a nadrág is egész napos viselet, így védelmi funkción felül szintén jelentős a kényelem is.

A mindenki által jól ismert kis- és nagykockás cukrász, szakács nadrágok elérhetők több fazonban, akár hosszított kivitelben is. Több méretben, többféle anyagból, szennytaszító bevonattal találják meg hölgyek és urak egyaránt a szükséges darabokat kínálatunkban.


13termék113
13termék113

Nagy tapasztalattal és szakértelemmel felvértezve

Az Épkézláb Munkaruhánál már több mint húsz éve foglalkozunk munkavédelmi felszerelések és védőeszközök árusításával. Az utóbbi tíz évben pedig már webáruházunkban is elérhetők termékeink. Az elmúlt évek során nagy tapasztalatot és gyakorlatot szereztünk, haladtunk a korral, követtük a trendeket és folyamatosan tanultunk, növeltük szakértelmünket. Ennek köszönhetően minden munkatársunk magas szaktudással és hasznos tanácsokkal várja online és személyesen vásárló ügyfeleinket egyaránt.

Kínálatunkban a legjobb minőségű szakács nadrágokból válogathat. Az itt megtalálható nadrágok mind megfelelnek a magyar és az európai előírásoknak is.

Milyen szakács nadrágokat találhat nálunk?

A Szakács ruházat fülre kattintva érheti el a nálunk található konyhai és élelmiszeripari munkaruházatokat, védőfelszereléseket, kiegészítőket, így a szakácsnadrágokat is. A minőségi szakács nadrág épp annyira elengedhetetlen a szakács ruházatában, mint bármelyik másik darab. Viselését a legtöbb helyen a munkavédelmi szabályzatok is előírják, de anélkül is javasolt viselése, akár otthonunkban, hobbiszakácsként is.

Kínálatunkban elérhetőek a szakácsnadrágok a jól ismert kockás mintában, de fehérben, feketében és akár kékben is. Derekuk kényelmes, gumírozott, zsebeik praktikusak, anyaguk légáteresztő. Olyan különlegességeket is talál, mint a kifejezetten hentesek számára készült nadrágok.

Texpel bevonatuknak köszönhetően a nadrágok vízlepergetők, szenny- és folttaszítók, így tisztításuk gyors és egyszerű. A megfelelő darab kiválasztása után elegendő a kellő méretre, majd a Vásárlás gombra kattintania, és a termék már kosarába is kerül.

Hogyan viselje a nadrágokat?

A konyhai munkára is vonatkozhatnak a munkavédelmi előírások. Azt, hogy javasolt vagy kötelező-e munkája során kifejezetten munkavédelmi szakács nadrágot viselnie, a vonatkozó jogszabályok írják elő. Előírások nélkül, saját belátása szerint is hordhatja saját biztonsága és kényelme érdekében, akár otthonában is.

A konyhai védőöltözet, így a nadrág is megköveteli a szabályok szigorú betartását. Ne sajnálja az időt a nadrág begombolására, megkötésére, a szárak ellenőrzésére, ha szükséges, felhajtására! Főzés közben megvéd a szakács nadrág a fröccsenő forró folyadékoktól is.

Mindig ügyeljen a nadrágok tisztán tartására és folyamatos cseréjére is, mert a gyúlékony zsiradékokkal felszívva veszélyes lehet.