Kérdésed van? Hívj minket! +36309535247

Szakács cipők

Minden olyan munkahelyen, ahol sütés-főzés zajlik, elengedhetetlen a jó szakács cipő használata. Ennek egyik fő oka a csúszásmentesség, azaz a biztonság, hiszen egy helyiségben, ahol étel készül, nagy eséllyel csúszós lehet a padló. A másik ok a kényelem, hiszen a szakácsok gyakran 8 óránál is többet talpon vannak.

Az itt található lábbelik a kiváló minőség mellett nagy kényelmet nyújtanak. Hölgyek és férfiak egyaránt megtalálhatják a megfelelő cipőt, legyen szó belebújós, kötős vagy tépőzáras cipőről, szandálról, klumpáról vagy akár élelmiszeripari csizmáról.


 

Évek és tapasztalat a hátunk mögött

Mi, az Épkézláb Munkaruhánál immáron több mint húsz éve foglalkozunk munkavédelmi felszerelések és védőeszközök forgalmazásával. Ebből pedig az utóbbi tíz évben már webáruházunk is üzemelt. Az évek során nagy tapasztalatra és gyakorlatra tettünk szert, haladtunk a korral és a trendekkel, és folyamatosan tanultunk, növeltük szakértelmünket. Ennek köszönhetően minden munkatársunk magas szaktudással és hasznos tanácsokkal várja online és személyesen vásárló ügyfeleinket is.

Kínálatunkban a legismertebb márkájú és legjobb minőségű szakács cipőkből válogathat. Az itt megtalálható lábbelik mind megfelelnek a magyar és az európai előírásoknak is.

Milyen szakács cipők közül válogathat?

A szakácsművészet komoly szakma, és nagy veszélyekkel járhat, nem csak a kések miatt. Bár egy jó szakács cipőben egy esetleg leejtett késtől sem kell tartanunk. A Szakács ruházat fület lenyitva válogathat a nálunk kapható szakács cipők és egyéb konyhai munkavédelmi ruházati termékeink közül.

A szakács cipő talán legfőbb tulajdonsága a csúszásmentesség, amire a padlóra cseppenő folyadékok, zsiradékok miatt van leginkább szükség. Ez a fontos tulajdonság mindegyik lábbelinkről elmondható. Épp ennyire fontos a kényelem is, hiszen álló munkavégzés során viseletes darabról van szó.

A legnagyobb kényelem érdekében elérhetőek az energiaelnyelő sarokkal ellátott szakács cipők. Ennek köszönhetően könnyebb bennük akár az egész napos munkavégzés is. A mikroszálas felsőrésszel készült cipők jobban ellenállnak a konyhában előforduló szennyeződéseknek és könnyebben tisztíthatók. Elérhetőek az orrmerevítővel is ellátott darabok, amik biztosan megvédik lábunkat a lehulló nehéz vagy éles tárgyaktól.

Kínálatunkban megtalálhatók a jól megszokott klumpák, félcipők, belebújós cipők, cipőfűzővel vagy tépőzárral fehér vagy fekete színben. Olyan különleges darabokat is megtalálhat választékunkban, mint az élelmiszeripari munkavédelmi csizmák vagy a sav- és lúgálló félcipők.

Hogyan viselje helyesen a szakács cipőt?

A konyhai munkára is vonatkozhatnak a munkavédelmi előírások. Azt, hogy javallott vagy kötelező-e munkája során munkavédelmi lábbelit viselnie, a vonatkozó jogszabályok írják elő. Előírások nélkül, saját belátása szerint is hordhat szakács cipőt saját biztonsága és kényelme érdekében, akár otthonában is.

Viselés során szigorúan tartsa be az előírásokat. Ügyeljünk a tisztán tartásra és karbantartásra, hiszen bármilyen ellenállóak is a szakács cipők, igénylik az ápolást, mint bármelyik lábbeli. Tisztítás után ügyeljen a szellőzésre, törekedjen a szabadon való szárításra, ne tegye ki nagy hőhatásnak, mert az károsíthatja a cipő anyagát.

A maximális kényelem érdekében kombinálhatja szakács cipőjét talpbetéttel is, amit szintén megtalál kínálatunkban.

Fontos, hogy mindig törekedjen a minőségi, az előírásoknak megfelelő termékek kiválasztására és ne hordja túl a cipőt. Ne sajnálja a minőségi lábbelire szánt pénzt, hiszen fő a biztonság a konyhában is!