Kérdésed van? Hívj minket! +36309535247

Jól láthatósági pulóver

A nálunk található jól láthatósági pulóverek remek minőségben, különböző kivitelben, minden célra elérhetőek, legyen szó munkáról vagy hobbitevékenységről. Különböző színekben, vastagságban és kialakításban gazdag kínálatunkban nem kell lemondania a biztonságról hidegebb időkben sem.

A jól lélegző, bélelt láthatósági pulóverek megfelelnek a legkomolyabb munkavédelmi előírásoknak, de jó társak lehetnek egy téli sétán is. Az egyszerű modellektől egészen az összetett, többfunkciós, kiegészítőkkel ellátott darabokig itt mindent megtalálni. Első a biztonság télen is!


 

Tapasztalat és szakértelem

Több mint 20 éve foglalkozunk munkavédelmi felszerelések és egyéni védőeszközök kereskedelmével. Az Épkézláb Munkaruha webáruházunk is immáron több mint 10 éve szolgálja ki a vásárlókat. Ez idő alatt mi is sokat tanultunk, követtük az újdonságokat, szakértelmünket folyamatosan növeltük. Ennek is köszönhető, hogy munkatársaink megbízható szakmai tanácsokkal tudják ellátni vásárlóinkat a megfelelő védőeszközök kiválasztása során.

Kínálatunkban a legismertebb, a legjobb minőségű márkákat sorakoztatjuk fel, mint a Portwest, a Cerva, a Dunlop, a 3M és így tovább. Igyekszünk a hazai gyártókat is támogatni, így termékeink között megtalálja a hazai papucsokat, zoknikat, derékszíjakat és sok egyebet is. Az általunk forgalmazott egyéni védőeszközök egyaránt megfelelnek a magyarországi és az európai uniós előírásoknak is. Mindez igaz a jól láthatósági pulóvereinkre is.

Milyen pulóvereket talál nálunk?

A Jól láthatósági ruházat és eszközök fület lenyitva érheti el a nálunk kapható láthatósági termékeket, köztük a pulóvereket is. A jól láthatósági pulóver fontos része lehet munkavédelmi vagy hobbiruházatunknak.

Sokaknak munkakörük írja elő, hogy láthatósági ruházatot hordjanak. Ilyenkor nem csak a meleg nyári napon végzett útépítési munkálatokra kell gondolni. Számos szakma van, ami során fontos lehet a jól láthatósági meleg öltözet is, mint a vasút vagy a repterek munkatársai, a hajón dolgozók. Bárki, aki az év minden szakában veszélyes munkát végez kültéren.

Azonban nem csak a munkánk során, hanem a magánéletünkben is jól jöhet egy láthatósági pulóver. Futáshoz, biciklizéshez, téli sétához is hasznos lehet. Hiszen a jól láthatóság már nem csak a rikító sárga mellényből áll, és fő a biztonság! Egy softshell láthatósági pulóver megbízható választás akár olyan komoly helyekre is, mint a repterek, autópályák, bányák. Hajnali kocogáshoz pedig ott az egyszerűbb, kapucnis polár pulóver.

Hogyan viseljük a jól láthatósági pulóvert?

A jól láthatósági pulóverek ideális alternatívák hűvös időben, amikor a kabát még túl soknak bizonyul. Jó választás az iparban dolgozók, kikötői munkások, utak mentén dolgozók számára.

Azt, hogy munkánk során szükséges-e láthatósági ruházatot viselnünk, a vonatkozó jogszabályok írják elő. Ezek tartalmazzák azt is, hogy milyen darabok szükségesek, azok viselése hogyan segíti biztonságunkat. Fontos, hogy ezeket az előírásokat fogadjuk meg és szigorúan tartsuk be, hiszen a jól láthatóság életet menthet.

Léteznek olyan plusz tulajdonságok is, mint a láng- vagy vízállóság, antisztatikus hatás. A jól láthatósági felszerelések repertoárja már nem csak a kocsiban tárolt sárga mellényről szól. Válogathatunk kabátok, nadrágok, pólók, pulóverek, még overálok között is. A lényeg, hogy mindig minőségi, az előírásoknak megfelelő terméket vásároljunk, és ügyeljünk a helyes viselésre. Hagyjuk szabadon a fényvisszaverő csíkokat, ellenőrizzük a megfelelő záródást, és ne szégyelljünk láthatósági ruházatot viselni, mert fő a biztonság!