Kérdésed van? Hívj minket! +36309535247

Blog
2020.10.29 09:13

Vágásbiztos nadrággal a láncfűrész okozta sérülések ellen

Vágásbiztos nadrággal a láncfűrész okozta sérülések ellen

A láncfűrésszel való munka közel sem tartozik a legveszélytelenebbek közé. Sajnos elég egy óvatlan mozdulat, egy pillanatnyi figyelmetlenség és máris kész a baj. Abba pedig jobb bele sem gondolni, hogy egy ilyen szerszám milyen sérüléseket tud okozni

A balesetek elkerülésére mindenképp törekedni kell, de az is fontos, hogy felkészüljünk arra is, ha mégis baj történik. Cégünk ennek érdekében prémium minőségű vágásbiztos ruházatot kínál, köztük hatékony védelmet nyújtó vágásbiztos nadrágokat.



Vágásbiztos nadrággal a láncfűrész okozta sérülések ellen



A vágásbiztos nadrágoknak nem közvetlenül a balesetek megelőzésében van szerepük, hanem abban, hogy minimalizálják a sérülés esélyét, illetve súlyosságát. Ezek a termékek még a láncfűrész általi vágásnak is ellenállnak, így a munkavégzést sokkal biztonságosabbá teszik. Minden, láncfűrésszel és más vágóeszközzel kapcsolatos munkavégzés esetén érdemes vágásbiztos nadrágot viselni.



Amennyiben kérdése van az általunk kínált vágásbiztos nadrágokkal kapcsolatban, keressen minket bizalommal, készséggel állunk rendelkezésére!