DAYBORO Derekas munkásnadrág fehér

Ár:

16 073 Ft

/ darab
Méret:

Szín:

darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

CERVA (DAYBORO) Munkásnadrág fehér jellemzői:

A DAYBORO derekas munkásnadrág egy új fejlesztés a CERVA munkaruhák között.

Kényelmes pamutgazdag alapanyaga nagyon komfortos viseletté teszi (62 % pamut, 35 % poliészter, 3 % Spandex®, 260 g /m²) a poliészter miatt kopásállóvá és színtartóvá válik, valamint többszöri mosás után is megtartja eredeti formáját és méretét. Nincs  a pamut munkásnadrágoknál megszokott fakulás és méretváltozás hosszabb távú használat során sem.

A kiemelten nagy kopásnak kitett helyeken a nadrág alap színétől elütő 600D Oxford erősítés van mint például a zsebeknél és a térdeknél. A 3% spandex rugalmassá teszi ezt a munkásnadrágot így a guggolás, hajbókolás során is kényelmes viselet marad. Ezt a rugalmas innovatív szövetett TRIFIBETEX® - nek hívják amit kifejezetten a CERVA munkaruhákhoz fejlesztettek ki. A nadrág derékrésze alacsonyabb a hagyományos munkásnadrágokhoz képest a szára pedig a combtól kezdődően szűkül a boka felé. A nagy igénybevételnek kitett helyeken az ágyékrészen és a nadrág szárain tripla varráskok vannak, hogy még tartósabb legyen ez a nadrág. A megerősített térdrészén térdvédő behelyezésére szolgáló zseb van. A tágas multifunkcionális első zsebek szerszámtartó pánttal, és a két hátsó zsebhez hasonlóan Oxford erősítéssel vannak ellátva. A combon már az új, nagyobb telefonok befogadására is képes telefontartó zsebet helyeztek el. Szintén a nadrág szárán van a vonalzózseb és sniccer elhelyezésére szolgáló zseb is. Ezeken kívül rendelkezik még D-gyűrűvel az egyedi azonosító kártyák rögzítésére illetve a derékrészen szerszámtartó hurokkal is. Az egyedi kivitelű lengőzsebeknek köszönhetően lehajlás, guggolás közben sem  esik ki vagy szúr a zsebben elhelyezett szerszám vagy alkatrész. A fényvisszaverő felületeknek köszönhetően, amik csak sötétben a nadrágra rávetülő fényben látszanak, rossz látási viszonyok között is biztonságosabb munkavégzést tesz lehetővé. A munkásnadrág szára egy a szár alján lévő belső felhajtásnak köszönhetően, amit könnyen le lehet bontani meghosszabbítható így a magasabb embereknek is megfelelő viselet lehet.

  • Választható szín: fehér.
  • Széles mérettartományban rendelhető: 46-64 - ig.

(DAYBORO) Munkásnadrág anyaga:

A TRIFIBETEX® egy innovatív egyedi anyag, amely eddig nem látott mozgásszabadságot tesz lehetővé.

A TRIFIBETEX® pamut, poliészter és rugalmas spandex egyedi kombinációja. A TRIFIBETEX® maximális kényelmet biztosít a viselőnek bármely környezetben, miközben a munkavégzéshez szükséges funkciók is maradéktalanul megmaradnak.

Az TRIFIBETEX® 62% pamutot tartalmaz, amelynek köszönhetően nagyon kellemes tapintású, légáteresztő és nedvszívó. A poliészter (35%) nagyobb szakítószilárdságot biztosít, ezen kívül mérettartó, színtartó, kevésbé gyűrődik és jobban ellenáll a szennyeződéseknek, így összességében növeli a termék tartósságát.

A spandex (3%) képes akár hosszúságának kétszeresére is megnyúlni, majd visszaállni az eredeti méretére, így biztosítva rendkívüli rugalmasságot a terméknek.

A pamut, poliészter és spandex kombinációja, a legerősebb CANVAS szövés és az ideális anyagsűrűség a legjobb tulajdonságokkal ruházza fel TRIFIBETEX®-et:

  • Erős
  • Légáteresztő
  • Színtartó
  • Nedvszívó
  • Rugalmas
  • Ellenáll a szennyeződéseknek

Kényelmes és kellemes tapintású A TRIFIBETEX® kielégíti a legmagasabb elvárásokat is kényelem tekintetében, könnyen ápolható és nagyon tartós, valamint a magas pamut tartalmának köszönhetően környezettudatos.

Cerva munkaruha mérettáblázat

Cerva munkaruha mérettáblázat

2016. október 21.

A Cerva gyártó által kínált termékek mérettáblázata. Segítségével pontosan megtudhatja, hogy az Ön testalkatához melyik méret a megfelelő. Tovább olvasom

Máté & Nagy Bt. Portwest distributor gold award 2020-2021
Az internetes ár csak a webáruházon keresztül történő vásárlás esetén érvényes!
Ingyenes szállítás
Csomaginformáció
Máté & Nagy Bt. Cerva kiemelt partner 2017-2018
Portwest Mérettáblázat
Termékinformáció
Épkézláb Munkaruha Blog

Asztali nézet megjelenítése