Mosható gyerek szájmaszk

Ár:

1 513 Ft

/ darab
Szín:

Típus:

darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Mosható gyerek szájmaszk pamutból

Pamut anyagból készült gyerekekre méretezett szájmaszk. Vidám mintájával az összes kicsi szívesen fogja hordani. Kényelmes szabású, igényesen kialakított textil szájmaszk. A rögzítésénél a szárakon lévő két szilikon gyűrű segítségével pontosan be lehet állítani az ideális méretre, így nem "húzza" a gyerek fülét. A maszk orr részénél egy vékony fém szál van beépítve így a gyerekek orrnyergére jobban rásimítható a maszk, így jobban rásimul az arcra.

Ez a gyerek szájmaszk arra lett kifejlesztve, hogy a kilégzés során az egyébként a légkörbe kerülő aeroszolokat megfogja. Ennek köszönhetően azok nem betegíthetnek meg mást. Belégzésnél a szájmaszk a be helyezett PM2.5 szűrővel szűri a levegőben lévő legfeljebb 2,5mikron nagyságú szennyeződéseket. Ezek a szennyeződések általában a nagyvárosok szmogos levegőjében a talaj közelében kb. a gyerekek fejének a magasságában lebegnek, ahol a gyerekek közvetlenül belélegezhetik azokat. Használat után mossa ki a maszkot 60 oC-on és vasalja ki 150 oC-on. A filtert mosás előtt távolítsa el a szájmaszkból. A szűrők csak fokozzák a szájmaszk hatékonyságát, de azok nélkül is használhatóak. Cserélje a szűrőt egy napi használat után. Cserélje a maszkot ha az nedves lett, vagy hosszú ideje használatban van.

Minden mosható gyerek szájmaszkhoz 4 db több rétegű nem szőtt textilből készült szűrőt adunk. A szűrők egy simítózáras tasakban vannak a maszk tasakjában. Az elhasználódott szűrők helyett rendeljen a "PM 2.5 Szűrő mosható gyerek szájmaszkhoz" nevű termékünkből. 

Szín: rózsaszín, sötétkék

 

Cerva munkaruha mérettáblázat

Cerva munkaruha mérettáblázat

2016. október 21.

A Cerva gyártó által kínált termékek mérettáblázata. Segítségével pontosan megtudhatja, hogy az Ön testalkatához melyik méret a megfelelő. Tovább olvasom

Asztali nézet megjelenítése