Szájmaszk Többrétegű textil

- 70 % akció Szájmaszk Többrétegű textil Szájmaszk Többrétegű textil Szájmaszk Többrétegű textil
Eredeti ár: 998 Ft
Ár:

299 Ft

/ darab
Méret:

darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Többször használatos két rétegű szájmaszk, textilanyagból

A mosható textil maszk a cseppfolyós fertőzésektől óvja a viselőjét és a környezetét. Az egyszer használatos maszkokkal szembeni előnye, hogy hosszú ideig használható, megfelelő mosás és vasalás mellett, így költség és környezetkímélő. Felhívjuk figyelmüket, hogy a vírusok ellen egyetlen maszk sem véd 100% – ban, azonban a fertőzések prevenciója érdekében fontos az izolálás.

Használata: Az orr és száj rész elé felhelyezendő, úgy, hogy a gumizsinórokat a fülünk mögé akasztva rögzítjük majd a maszkot a redőzés segítségével az arcra igazítjuk. A maszk felső részébe bele van építve egy fém szál, amit az orrnyeregre kell igazítani.

Anyag összetétele: 100% egészségügyi vászon. + gumi

Szükség esetén, 90˙C-on is mosható, vasalással sterilizálható, de a gumi károsodását okozhatja, így a maszk élettartama lerövidülhet. A gumis részt TILOS vasalni!

Bevizsgált egészségügyi textilből készül. CE tanúsítvánnyal nem rendelkezik.

Ez a két rétegű textil szájmaszk két méretben kapható: "S" méret 8 X 18 cm az akasztó fül hossza 17 cm, az "M" méret 19 x 9 cm az akasztófül hossza 18 cm.

FIGYELEM: Ez a szájmaszk korlátozottan áll rendelkezésre. A kiszállítást a megrendelések sorrendjében teljesítjük a készlet erejéig.

A szájmaszkok használatáról olvassa el a MOK állásfoglalását itt

 

 

 

Kapcsolódó termékek

Egyszerhasználatos szájmaszkot vásárolna? Válassza a kockázatmentes online rendelést!

Egyszerhasználatos szájmaszkot vásárolna? Válassza a kockázatmentes online rendelést!

2020. november 24.

A szájmaszkok az utóbbi hónapokban nélkülözhetetlen kiegészítőivé váltak a mindennapoknak. A maszk a jelenlegi járványhelyzetben az emberek számára az egyik legfontosabb védőeszköz, ami jelentős mértékben csökkenthetik az egészségügyi kockázatokat. Szerencsére több helyen lehet kapni maszkokat, így sokan be tudják szerezni, azonban jó páran kerülnék a személyes vásárlást, így tovább csökkentve a kockázatokat.

Tovább olvasom

Védőeszközök magas minőségben!

Védőeszközök magas minőségben!

2020. szeptember 22.

Számtalan munkakörben kötelező használni bizonyos védőeszközöket. Ezt nem az egyes cégek írják elő a dolgozóik részére, hanem a munkavédelmi törvény, aminek a be nem tartása súlyos bírsághoz vezethet. Nagyon fontos azonban, hogy ezeket a védőeszközöket csak megbízható helyről szerezzük be, mert ha egy termék nem nyújt megfelelő védelmet, az csak hamis biztonságérzetet ad.

Tovább olvasom

Egyszerhasználatos szájmaszkkal a vírusok ellen

Egyszerhasználatos szájmaszkkal a vírusok ellen

2020. augusztus 14.

Sajnos napjainkban mindenkinek szüksége van szájmaszkra, hiszen a használata fontos szerepet játszik a vírus terjedésének visszaszorításában. A legegyszerűbb egyszerhasználatos szájmaszkokat beszerezni, így nem kell foglalkozni a termékek mosásával, illetve fertőtlenítésével.

Tovább olvasom

Asztali nézet megjelenítése