(C485) Jól láthatósági overall

Ár:

6 050 Ft

/ db
Válasszon az alábbi tulajdonságokból!
Méret
db

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Jól láthatósági overall
  • gyártó: Portwest
  • cikkszáma: C485
  • A termék megfelel az EN ISO 20471 Class 3 szabványoknak.
  • Könnyen kezelhető jól láthatósági overall, mely kiemelt biztonságot jelent utak, autópályák közelében történő munkavégzés esetén
  • 100% Poliészter
  • szín: sárga
  • Méretek: S, M, L, XL, XXL, XXXL

A Portwest C485 jól láthatósági overall oldal zsebbel és gumírozott komfort derékkal rendelkezik. A fényvisszaverő felület a lábszáron kát sávban fut valamint a törzsön és az ujjakon a mellrész alatt.

Vest-Port
A Vest-Port alapanyag 100% poliészter készül, mely teljes EN471 minősítéssel rendelkezik. Az anyag könnyű, kényelmes és lélegző. Kiváló és praktikus láthatósági megoldás mindenkinek. Új, továbbfejlesztett EN471 mellény választékunk az ipar minden követelményének megfelel. A Vest-Port termék családban mind a téli, mind a nyári modellek elérhetőek.

EN ISO 20471 Class 3
A hármas osztály a legmegasabb védelmet nyújt. Autópályákon, repülőtereken vagy hasonló területen dolgozók számára ajánlott. 0,8 m² háttéranyag és 0,2 m² fényvisszaverő felület meglétére van szükség.

Kapcsolódó termékek

Portwest mérettáblázat

Portwest mérettáblázat

2009. február 11.

A Portwest gyártó által kínált termékek mérettáblázata. Segítségével pontosan megtudhatja, hogy az Ön testalkatához melyik méret a megfelelő.

Utolsó vélemény, értékelés:

Tisztelt Toplak Anita! A nadrágok közül azt válassza amelyiknél külön odaírtuk, hogy hosszított fazonú. Ezeknek a nadrágoknak a belső szár hossza 5 cm - el nagyobb a normál mére… Tovább »

Máté és Nagy Bt. - 2016.02.15. 10:42

Asztali nézet megjelenítése