(AM21) Tűzmegközelítő védőruhák

Ár:

134 503 Ft

/ db
db

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Tűzmegközelítő védőruhák kapucnis védősisak (kámzsa)
  • gyártó: Portwest
  • cikkszáma: AM21
  • A termék megfelel az EN11612 A1, B2, C3, D3, E3 Belső sisak: EN397 szabványoknak.
  • Az AM20 tűzmegközelítő védőoverallhoz tervezett kámzsa (kapucnis sisak) modell. EN397 szabvány szerinti beépített védősisakkal, arany színű külső és átlátszó belső látómezővel készül, mely kiváló látóteret biztosít
  • IGNIS, aluminizált bevonat 95% Meta-aramid, 5% Para-aramid, 330gm - 1 réteg
  • Középső réteg: Carbon filc 120g - 1 réteg
  • Belső réteg: Aramid viszkóz 125g - 1 réteg
  • szín: Ezüst
  • Méret: Egy méretben

A Portwest AM21 Tűzmegközelítő kapucnis védősisak (kámzsa) IGNIS anyagból, aluminizált bevonat 95% Meta-aramid, 5% Para-aramid, 330gm - 1 réteg. Tűzbelépő Ignis védőruha család tagja.

Az IGNIS alapanyagot erős intenzitású tüzek környezetében zajló munkavégzésre használt védőruhákhoz terveztük. Igazán könnyű 330g/m2 súlyú és hajlékony, 95% meta-aramid és 5% para-aramid összetételű.

A tükör-szerű felület visszatükrözi a sugárzó hőt, így a lángok vagy/és tűz megközelíthető, miközben csökkenti a hőfelvétel sebességét. A következő belső szén rétegek kiváló védelmet biztosítnak a veszélyes munkakörnyezetben, ideális választás például katasztrófavédelem vagy a katonaság különleges csoportjainak. A tűzállóruha viselése nélkülözhetetlen például extrém gyúlékony anyagok oltása, légijárművek oltása, légijárművek mentése vagy egyéb magas kockázatú sugárzó, intenzív tüzek vagy hőhatások közelében.
EN ISO 11612
A nemzetközi szabványban rögzített teljesítményre vonatkozó előírások alkalmazandóak számos végfelhasználás esetében, amennyiben szüksége van korlátozott lángterjedési tulajdonságokra, ahol a felhasználó ki van téve sugárzó, kontakt vagy konvektív hőnek, olvadt fém fröccsenésének.

Code A: Korlátozott lángterjedés
Code B: védelem konvektí hő ellen - 3 szint
Code C: védelem sugárzó hő ellen - 4 szint
Code D: védelem fröccsenő alumínium ellen - 3 szint
Code E: védelem fröccsenő vas ellen - 3 szint
Code F: védelem fröccsenő kontakt hő ellen - 3 szint

Portwest mérettáblázat

Portwest mérettáblázat

2009. február 11.

A Portwest gyártó által kínált termékek mérettáblázata. Segítségével pontosan megtudhatja, hogy az Ön testalkatához melyik méret a megfelelő.

Utolsó vélemény, értékelés:

Tisztelt Toplak Anita! A nadrágok közül azt válassza amelyiknél külön odaírtuk, hogy hosszított fazonú. Ezeknek a nadrágoknak a belső szár hossza 5 cm - el nagyobb a normál mére… Tovább »

Máté és Nagy Bt. - 2016.02.15. 10:42

Asztali nézet megjelenítése