(AM23) Tűzmegközelítő/Öntödei kesztyű

Ár:

22 012 Ft

/ pár
pár

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Tűzmegközelítő/Öntödei kesztyű
  • gyártó: Portwest
  • cikkszáma: AM23
  • A termék megfelel az EN388 4-4-4-3, EN407 4-3-3-3-4-X, EN420 Level 3 szabványoknak.
  • Kétféle hosszúságban AM23(35cm) és AM24(45cm) elérhető hővisszaverő és carbon béléses védőkesztyű
  • Para-aramid tenyérkialakítása rendkívül kopásállóvá teszi
  • IGNIS, aluminizált bevonat 95% Meta-aramid, 5% Para-aramid, 330gm - 1 réteg
  • Középső réteg: Carbon filc 120g - 1 réteg
  • Belső réteg: Aramid viszkóz 125g - 1 réteg
  • AM23 = 35cm AM24 = 45cm
  • szín: ezüst sárga

A Portwest AM23 Tűzmegközelítő/Öntödei kesztyű IGNIS anyagból, aluminizált bevonat 95% Meta-aramid, 5% Para-aramid, 330gm - 1 réteg.

Az IGNIS alapanyagot erős intenzitású tüzek környezetében zajló munkavégzésre használt védőruhákhoz terveztük. Igazán könnyű 330g/m2 súlyú és hajlékony, 95% meta-aramid és 5% para-aramid összetételű.

A tükör-szerű felület visszatükrözi a sugárzó hőt, így a lángok vagy/és tűz megközelíthető, miközben csökkenti a hőfelvétel sebességét. A következő belső szén rétegek kiváló védelmet biztosítnak a veszélyes munkakörnyezetben, ideális választás például katasztrófavédelem vagy a katonaság különleges csoportjainak. A tűzállóruha viselése nélkülözhetetlen például extrém gyúlékony anyagok oltása, légijárművek oltása, légijárművek mentése vagy egyéb magas kockázatú sugárzó, éghető gázok oltása, intenzív tüzek vagy hőhatások közelében.

EN388
Az EN 388 szabvány minden típusú kesztyűre vonatkozik, amely a fizikai és mechanikai agressziókat illeti, úgy mint a kopást, a vágást, az átlyukasztást és a szakadást.
Mechanikai kockázatok
- A: Kopásállóság: Azon ciklusok száma, mely szükséges a minta elkoptatásához állandó sebesség mellett.
- B: Vágással szembeni ellenállás: Azon ciklusok száma, mely szükséges a minta elvágásához állandó sebesség mellett.
- C: Továbbszakító erő: Az a legnagyobb erő, mely szükséges a minta szétszakításához.
- D: Átlyukasztással szembeni ellenállás: Az az erő, amely szükséges a minta szabványosított lyukasztóval történő átszúrásához.

Hő és tűz kockázata
EN 407
Az EN407 szabvány a hő és/vagy tűz elleni védőkesztyűk tesztelési módszereit, általános követelményeit, a hővel szembeni védelmi szintjeiket és a jelölésüket határozza meg. Minden kesztyűre vonatkozik, melyek a kezet védik a hő és/vagy láng egy vagy több formája ellen: tűz, kontakt hő, konvektív hő, sugárzó hő, olvadt fém kisebb és nagyobb fröccsenései.

Hő és tűz termikus kockázata
EN407 szabvány
- A: Gyúlékonysággal szembeni ellenállás: Az az idő, amely alatt az anyag lángol és tovább és az izzópont kialvását követően.
- B: Kontakt hővel szembeni ellenállás: Az a hőmérséklet (100 C-tól 500 C-ig terjedően), amelynél a kesztyű viselője semmiféle fájdalmat nem érez (legalább 15 másodpercig)
- C: Konvektív hővel szembeni ellenállás: Az az idő, mely alatt a kesztyű késlelteti a láng melegének átadását.
- D: Sugárzó hővel szembeni ellenállás: Az az idő, mely szükséges egy adott hőmérséklet eléréséhez.
- E: Olvadt fém kisebb kifröccsenéseivel szembeni ellenállás: A kesztyű bizonyos hőmérsékletre való emeléséhez szükséges kifröccsenések mennyisége.
- F: Olvadt fém jelentős fröccsenéseivel szembeni ellenállás: A tönkretételt előidézéséhez szükséges kifröccsenések mennyisége.

Portwest mérettáblázat

Portwest mérettáblázat

2009. február 11.

A Portwest gyártó által kínált termékek mérettáblázata. Segítségével pontosan megtudhatja, hogy az Ön testalkatához melyik méret a megfelelő.

Utolsó vélemény, értékelés:

Tisztelt Toplak Anita! A nadrágok közül azt válassza amelyiknél külön odaírtuk, hogy hosszított fazonú. Ezeknek a nadrágoknak a belső szár hossza 5 cm - el nagyobb a normál mére… Tovább »

Máté és Nagy Bt. - 2016.02.15. 10:42

Asztali nézet megjelenítése