Sapkák, sálak

Sapkák, sálak

Ebben a kategóriákban sapkákat, sálakat talál, amelyek komfortosabbá tehetik nemcsak a hideg, szeles időben történő munkavégzést, hanem szabadidős tevékenységekhez, különböző sportokhoz, kiemelten síeléshez is hasznára lesznek.

Élelmiszerrel kapcsolatban álló munkakörökben munkavédelmi előírás lehet a hajat takaró fejfedő viselése. A különféle sapkák akár nagy melegben, akár hidegben viselve védelmet nyújtanak az időjárás viszontagságai ellen. A sálak a réteges öltözködés elemeként hozzájárulhatnak a hidegben végzett kültéri munka komfortérzetének növeléséhez.

1.

- 47 % akció
KEVIN Téli polár fülvédős baseballsapka kék

KEVIN Téli polár fülvédős baseballsapka kék

Eredeti ár: 2 450 Ft /db
Akciós ár: 1 299 Ft /db

2.

Álcasapka vékony 2 lyukú

Ár: 1 219 Ft /darab

3.

Álcasapka vékony, 1 lyukú

Ár: 1 129 Ft /darab

5.

Álcasapka, vékony, 3 lyukú

Ár: 1 300 Ft /darab

8.

AUSTRAL TéIi kötött sapka

Ár: 905 Ft /darab

10.

B013 Téli sapka, fekete

Ár: 1 399 Ft /db

11.

B013 Téli sapka, sötétkék

Ár: 1 399 Ft /db

12.

B013 Téli sapka, szürke

Ár: 1 399 Ft /db

21.

B030 Csere LED lámpa

Ár: 1 554 Ft /darab

24.

CS20 Polár símaszk

Ár: 1 492 Ft /db

25.

CS21 Csősál fekete

Ár: 1 554 Ft /db

26.

CS23 Álcasapka

Ár: 7 022 Ft /darab

27.

CS24 Multiway sál

Ár: 3 666 Ft /darab

28.

CV04 Fejkendő

Ár: 3 045 Ft /db

29.

CV11 Hűtő sapka

Ár: 2 984 Ft /darab

30.

DANGAR Símaszk téli fekete

Ár: 3 714 Ft /darab

És bár a sapkákról, sálakról alapvetően a tél, a hideg jut eszünkbe, nem feledkezhetünk meg a napsugárzás ellen védő nyári fejfedőkről sem, illetve a sál-sapka kombinációkról, amelyek praktikusan egy mozdulattal átalakíthatók az igények szerint.

Vannak munkakörök, amelyek esetén munkaköri előírás a fejfedő viselése higiéniai, láthatósági és egyéb okokból.

A webáruházban kapható sapkák és sálak

A sapkákat a Felsőruházat kategóriában találja. Kínálatunkban minden igényt kielégítő, beltéren és kültéren, hideg és meleg időjárási körülmények között viselhető sapkákat, valamint sálakat tekinthet meg. Változatos alapanyagokból, széles méretválasztékból szemezgethet akár munkához, akár szabadidős tevékenységhez keres sapkát.

A népszerű baseballsapka praktikus viselet lehet tűző napsütésben kültéren, de akár büfében, konyhán dolgozóknak beltéren is. Kínálatunkban megtalálja a hagyományos baseballsapka fazont számtalan színben, illetve a rövid shildes beütődés elleni fazont is, amely bizonyos munkákhoz komfortosabb viseletet biztosít, mivel szélesebb látószöget kínál. Ha hideg időben is ragaszkodik ehhez a fazonhoz, fülvédős polár baseballsapkáink megfelelő védelmet nyújtanak a mínuszok ellen.

Kötött téli sapkákat is többféle fazonban és színben kínálunk akár bélelt változatban is. A fülvédős, usánka fazonú bélelt sapka extrém hidegben is megvédi viselőjét, munkahelyen és utcán egyaránt. Hajtókája a fejtetőre egyszerűen felcsatolható, így kevésbé hidegben is kényelmes viselet.

Rossz látási viszonyok, bizonyos munkakörülmények között, de akár éjszaka a közúton közlekedve is életet menthet egy jól láthatósági sapka. Többféle fazonban találja meg kínálatunkban. Sapkára csatlakoztatható, újratölthető LED lámpával is kiegészítheti a nagyobb biztonság érdekében.

Vendéglátó-, élelmiszeriparban dolgozva az előírásoknak megfelelő szakács sapkák, kontytartó sapkák viselése lehet kötelező a higiéniai szabályok betartása miatt.

A kámzsák, különböző vastagságú álcasapkák, csősálak, símaszkok önállóan vagy védősisak, sapka, kapucni alá is kényelmes és komfortos viseletet biztosítanak hidegben.

Hogyan vásárolhat webáruházunkban?

A kínálatunkban szereplő termékeket különböző fő- és alkategóriákba soroltuk be a könnyebb választhatóság érdekében. A kategóriákon belül használja a bal oldalsávban található szűrőket a találatok szűkítése céljából. Alapanyag, márka, méret, méretállítás módja, szín és típus szerint válogathat a sapkák, sálak között.

Amennyiben konkrét terméket keres, használja az oldal felső sávjában található keresőt. A találati listában a keresésének megfelelő elemeket találja. Az egyes kivitelekről részletes leírást talál a terméknévre vagy -fotóra kattintva.

A szűrőknek megfelelő feltételek és a darabszám kiválasztása után a Vásárlás gombbal léphet tovább. Regisztrációval vagy anélkül is vásárolhat. Előbbi előnye, hogy ismételt rendelésnél nem kell újra megadnia adatait.

Megrendeléséről automatikus e-mailt küldünk, majd néhány napon belül a kívánt módon átveheti a terméket.

Máté & Nagy Bt. Portwest distributor gold award 2020-2021
Az internetes ár csak a webáruházon keresztül történő vásárlás esetén érvényes!
Ingyenes szállítás
Csomaginformáció
Máté & Nagy Bt. Cerva kiemelt partner 2017-2018
Portwest Mérettáblázat
Termékinformáció
Épkézláb Munkaruha Blog

Asztali nézet megjelenítése