Mentőládák és elsősegély felszerelések vészhelyzetekre

A biztonságos munkahely minden feltételének megteremtése elsődleges feladata a munkáltatóknak. A munkavédelmi szabályok és előírások betartása szavatolja, hogy a napi feladatok elvégzése közben ne történjen munkahelyi baleset. Teljesen biztosra sajnos mégsem lehet menni, ezért gondoskodni kell arról is, hogy a sérült kollégák azonnali elsősegélyben részesüljenek.

Minden munkahelyen biztosítani kell mentőládát, illetve elsősegély felszerelést is. Természetesen nem mindegy, hogy milyen az a mentőláda, amit kihelyeznek. Olyat kell választani, ami a munkavállalók létszámához igazodik, tehát megfelelő mennyiségű és precízen összeállított elsősegély felszerelést tartalmaz.

A webshopunkból kiváló minőségű, hiánytalanul összeállított, nagyszerű magyar termékeket tud rendelni. Vásároljon tőlünk kedvező áron mentőládákat, illetve hozzájuk tartozó utántöltőket! Készüljön fel a legrosszabbra, hogy azonnal cselekedni tudjanak alkalmazottai vészhelyzetben is! Amennyiben tájékozódni szeretne termékeinkről, lépjen kapcsolatba velünk elérhetőségeinken!

 

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

×

Asztali nézet megjelenítése