Szakács ruházat: tartson tisztaságot a konyhában, minőségi munkaruhában!

Egy olyan helyen, mint a konyha, kiemelten fontos a tiszta munkafolyamatok fenntartása. Az ételek nem készülhetnek piszkos munkafelületen, a higiéniai követelményeknek nem megfelelő közegben. Az alkalmazottak külsejének éppen úgy meg kell felelnie ezeknek a követelményeknek. 

Szakács ruha

A szakács ruházat azoknak a munkaruháknak az egyike, amiket kötelező jelleggel viselni kell a konyhában. Nem léphet be olyan alkalmazott a konyha ajtaján, aki nem visel odaillő munkaruhát, ez a séfre is vonatkozik.

szakács ruházat minden elemét meg tudja vásárolni a webáruházunkból, női vagy férfi séfek részére egyaránt. A szakács ruházat választékunk folyamatosan bővül új termékekkel, ezért érdemes rendszeresen tájékozódni és végignézni termékválasztékunkat. A kesztyűtől és sapkától kezdve a kötényen át a nadrágokig és pólókig kiváló minőségben elérhető minden!

Ruházza fel séfjeit praktikus, az előírásoknak és a legújabb elvárásoknak megfelelő szakács ruházattal! A kérdésekre kollégáink válaszolnak a honlapunkon szereplő elérhetőségeink bármelyikén!

Hozzászólások

Legyen Ön az első, aki hozzászólást ír!

×

Asztali nézet megjelenítése