Munkavédelmi bakancs a természetbe: túrabakancs

A munkavédelmi bakancsok között több különböző fajtát is meg tudunk különböztetni, így vannak köztük például túrabakancsok is. Egy ilyen munkavédelmi bakancs rendszeres viselése azoknak a szakembereknek ajánlott, akik a munkakörükből kifolyólag az idejük jelentős részét terepen töltik.

Az erdészeti feladatokkal, tájépítészettel, túravezetéssel vagy éppen állatfotózással foglalkozó munkavállalók számára egy ilyen munkavédelmi bakancs a célnak ideális viselet. Biztosítja mindazt a védelmet és kényelmet, amire a kiépítetlen utakon, erdei ösvényeken, sáros folyópartokon vagy sziklás hegyoldalakon szükség van. Szilárdan tartja a bokát, védi a lábfejet, megakadályozza a beázást, mégis szellőzik, nem csúszik, antisztatikus és strapabíró a kihívásokkal teli terepen is. Egy ilyen munkavédelmi bakancsban könnyen, biztonságosan lehet haladni erdőn, mezőn, földúton is.

Keressen fel minket bizalommal, ha minőségi munkavédelmi bakancsokra van szüksége, és vásároljon jó ár-érték arányban ilyen lábbeliket webáruházunkból!

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

×

Asztali nézet megjelenítése