Teljes körű védelem lángálló és antisztatikus alsó ruházattal

Az olyan munkakörökben, amik veszélyesek lehetnek az egészségre és testi épségre, kötelező a megfelelő munkavédelmi ruházat viselete. Fontos, hogy nem elég például csak munkavédelmi cipőt viselni, az egész testet védeni kell. Ehhez nagyban hozzájárul a lángálló és antisztatikus alsó ruházat, amely számos munkakörben szükséges.

A lángálló és antisztatikus alsó ruházat egyik fő felhasználási területe a gyógyszergyártás. Nagy szükség van rá ezen kívül a vegyiparban, illetve a kozmetikumok gyártása során, de ilyet kell viselniük az olajipar, a bányászat és az elektronikai ipar területén dolgozóknak is. Fontos tudni, hogy az antisztatikus ruházat a mosás során veszít a vezetőképességéből. Azt, hogy mennyi ideig használható, a mosási ciklusok számában határozzák meg, természetesen, minél jobbat, drágábbat választunk, annál tovább fogja bírni.

Biztosítsa dolgozóinak a megfelelő védőruházatot, keressen fel minket lángálló és antisztatikus alsó ruházatért! Ha kérdezni szeretne termékeinkkel kapcsolatban, megadott elérhetőségeink bármelyikén szívesen válaszolunk!

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

×

Asztali nézet megjelenítése