Védje meg magát és felszerelését a csapadéktól megbízható esőruhával!

Védje meg magát és felszerelését a csapadéktól megbízható esőruhával!

Az eső elleni védelem, illetve az esőkabát használata a hétköznapok során, illetve munka közben is elengedhetetlen. Bár előbbi esetében főként csak kényelmetlenséget jelent a hiánya, a komolyabb elázás megfázást is okozhat, és minden bizonnyal nem túl szerencsés vizesen megérkezni egy fontos üzleti megbeszélésre sem. A kültéren végzett munka során pedig az eső kárt tehet a munkavédelmi ruházatban és az esetleg azon hordott plusz felszerelésekben is.

Munkavédelmi webáruházunk kínálatában rengetegféle esőruha található. A kínálatban a láthatóságot segítő, fényvisszaverő elemekkel ellátott, lángálló és vegyszerálló alapanyagokból készült termékek, valamint klasszikus, családoknak szánt verziók egyaránt találhatók. Már ebből is látható, hogy mindenfajta vevői igényt szeretnénk kielégíteni, a kellemes vásárlási élményt pedig ügyfélközpontú szemlélettel és segítőkészséggel szeretnénk magasabb szintűvé tenni!

Ha kérdése van termékeinket illetően, bátran keressen fel minket esőruhákkal kapcsolatban is!

Kabátok, dzsekik

Kabátok, dzsekik

Ebben a csoportban találja meg azokat a felsőruházati termékeket amiket az esős időjárás esetén feltétlenül célszerű viselnie. Ezek között egyaránt talál magában hordható hosszú ( térdig érő ) esőkabátot illetve olyan esődzsekit is ami rövedebb. Az esődzseki csípőt takarja. Önmagában is használható kabát az eső ellen, de akár vásárolhat hozzá esőnadrágot is, így máris egy praktikus esőöltönye van. Sőt az esőnadrágot akár önmagában is megvásárolhatja. Ami még nagyon fontos, hogy van olyan esőkabát és nadrág, ami szinte minden méretben elérhető, a legkisebbtől ( XS ) a legnagyobb méretig ( 5XL ). Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb esőruházatot!
Nadrágok

Nadrágok

Ebben a csoportban találja meg az esőruházat egyik fontos tagját, az esőnadrágot. Az eső elleni védelem egyik fontos eleme, az esőnadrág. Amikor nagy mennyiségű vagy hosszan tartó esőzésre kell felkészülnünk, célszerű nem csak a felső testünket védeni esőkabáttal hanem a lábunkra is gondoljunk. A lmegfázás nagyon kellemetlen, ha átázik a ruházatunk, sajnos hamar megbetegedhetünk. Előzze meg a kellemetlen érzést, amikor vizes ruhában kell dolgoznia! A komfort érzését nagyban fogja növelni, ha megfelelő esőruhát választ. Esős időben a látótávolság is jelentősen csökken. A jólláthatósági esőnadrág biztonságosabbá teszik azok munkakörülményeit, akiknek a kellemetlen időjárás mellett, az esőben is dolgozniuk kell. Gondoljon erre is amikor esőnadrágot választ!
Jól láthatósági kabátok

Jól láthatósági kabátok

A jól láthatósági esőruházat azok számára ajánlott viselet, akik kénytelenek munkájukat esős időben is a szabadban végezni. Egész napos eső ellen ajánlott kabátokat, dzsekiket talál ebben a csoportban. Esős időjárási körülmények között fokozott figyelmet kell a dolgozók láthatóságára fordítani, hiszen ilyenkor csökken a látótávolság, jelentősen megnőnek az autók fékútjai.
Softshell

Softshell

A sofshell ruházati termékek kevésbé ellenállóak az esőnek, de átmeneti megoldásnak tökéletesek. Felhívjuk a figyelmüket, hogy sajnos több termék nem rendelkezik kapucnival! Ezt a tényt kérjük vegye figyelembe a kiválasztott terméknél, nehogy meglepetés érje! A sofshell termékek könnyűek, szélállóak és vízlepergető anyagúak és nagyon kényelmes viseletet biztosítanak hűvös és esős időjárás esetén is.
Egyéb termékek

Egyéb termékek

Ebben a csoportban találja azokat a termékeket amik nem sorolhatók be az előző kategóriák valamelyikébe.
Öltöny

Öltöny

Az esőruházat alapmodelljeit itt találja. Ha teljes testfelületét szeretné megvédeni a kellemetetlen eső ellen, akkor nyugodtan válogasson ebből a csoportból. Ezek a termékek tetőtől talpig vigyáznak Önre, hogy egész nap szárazon maradjon a ruházata. Méretek között talál olyan terméket amik a legkisebbtől ( XS ) a legnagyobb méretig ( 5XL ) biztosítja az eső ellneni védelmet. Előszeretettel használják a kerékpárosok és motorosok és a gyalogosok is.

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

×

Asztali nézet megjelenítése