Ne feledkezzen meg a zuhanásgátlókról!

Azok az emberek, akik nap, mint nap félelmetes magasságokban dolgoznak, valódi veszélyeknek vannak kitéve, ugyanis elég egy rossz mozdulat, és máris megtörténik a tragédia. Szerencsére a veszélyfaktorokat valamennyire lehet mérsékelni, így, ha véletlenül mégis megtörténne az a bizonyos rossz lépés, a zuhanásgátlók megakadályozzák, hogy a dolgozónak ez az életébe kerüljön.

Mivel rendkívül fontos szerepet töltenek be a zuhanásgátlók az építkezések és az egyéb alpini munkák kapcsán, egyáltalán nem hiányozhatnak a munkaterületről, ráadásul a minőségüket sem lehet a véletlenre bízni. Ezeket a zuhanásgátlókat, amelyek különböző hevedereket és köteleket takarnak, csakis megbízható, minősített helyről szabad vásárolni, ugyanis ellenkező esetben nem fogják tudni betölteni funkciójukat, így hiába vannak használatba, nem akadályozzák meg a baleseteket.

Kínálatunkban csak színvonalas és a biztonságtechnikai szabályoknak megfelelő zuhanásgátlókat találhat. Sose feledkezzen meg használatukról, szerezze be a szükséges eszközöket a biztonságos munkavégzéshez, és bátran vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

1.

(AP51E) Teljes testheveder

Ár: 24 914 Ft /darab

2.

(C71110) Karabiner

Ár: 1 046 Ft /db

8.

(FP30) Karabiner

Ár: 1 539 Ft /db

9.

(FP35) Karabiner

Ár: 6 077 Ft /db

26.

( Kratos ) rögzítőkötél 1,8 m

Ár: 3 595 Ft /darab

29.

(LANEX) AZ011 karabiner (FMAOV120)

Ár: 1 687 Ft /darab

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

×

Asztali nézet megjelenítése