A szemvédelem fontosságáról

A munkavédelmi szakértők nem győzik elégszer hangsúlyozni a szem védelmét azon munkavállalóknak, akik nap, mint nap olyan munkát végeznek, aminek során a szemük fokozott veszélynek van kitéve. Manapság számos, magas színvonalat képviselő arcvédő - és védőszemüveg áll rendelkezésre, ráadásul elérhető árkategóriákban, ezért nem érdemes mellőzni, ugyanis elég egy óvatlan pillanat, és a baj máris bekövetkezik, aminek pedig súlyos végeredménye is lehet.

Ha munkavállalóként nem áll rendelkezésére szemvédő eszköz, ami lehet akár egy arcvédő vagy egy védőszemüveg és egy kipattanó szikra a szemébe megy, olyan sérüléseket is szerezhet, amelyek miatt több napig betegállományban kell lennie, vagy akár munkakört is válthat. Nem érdemes kockáztatni, ugyanis a szemvédő eszközök közel százszázalékos biztonságot nyújtanak a kipattanó szikrák és egyéb, fizikai tényezők ellen, így Ön zavartalanul végezheti a munkáját.

Védőszemüvegeink és arcvédőink kedvező áron elérhetőek, és kiváló minőséget képviselnek. Ha a vásárlás előtt kérdései lennének termékeinkkel kapcsolatban, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

12.

(ALLUX) Védőszemüveg sárga

Ár: 930 Ft /darab

14.

(ARTILUX WELD) Hegesztő szemüveg

Ár: 1 844 Ft /darab

18.

(ASK 300) Automata hegesztő pajzs

Ár: 18 863 Ft /darab

19.

(ASK 400) Automata hegesztő pajzs

Ár: 26 510 Ft /darab

20.

(ASK 900) Automata hegesztő pajzs

Ár: 49 101 Ft /darab

Oldal: 1 2 3 4 5 ... Következő »

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

×

Asztali nézet megjelenítése