Sokoldalú munkaruha család a Portwestől

Itt a nyár és eljött az ideje a családi házak, lakások, nyaralók, ipari épületek felújításának, festésének.
Ezeket az átalakításokat érdemes szakemberre bízni, ha szakszerűen szeretnénk elvégeztetni a lehető legrövidebb idő alatt. Ehhez természetesen a legjobb építőipari anyagokat igyekszünk beszerezni vagy beszereztetni az általunk megbízott szakemberrel. De nem elég csak a felhasznált anyagok kiváló minőségére odafigyelni, hanem érdemes olyan vállalkozóra bízni a feladatot, aki nem csak a munkájára, hanem a megjelenésére is igényes. Az ilyen szakembereket többek között onnan lehet messziről felismerni, hogy egységes külsőt kölcsönző munkaruhában jelennek meg. Egy festő vagy gipszkartonozó cég fehér-fekete vagy fehér-szürke munkaruhába szokta öltöztetni a munkatársait és így jelennek meg a munkaterületen. Nyári melegben a derekas munkásnadrág és a kantáros munkásnadrághoz megengedett a munkáskabát helyett rövid ujjú munkáspóló használata. A Portwest CRAFT WORKWEAR munkaruha családjával könnyedén tudja bármelyik cég, aki festő, gipszkarton szerelő munkát vállal vagy egyéb építőipari munkával foglalkozik a dolgozói egységes megjelenését biztosítani.

A PORTWEST munkaruhák új választéka, egyedi stílusa azonnal felismerhető. A Craft munkaruhák rengeteg okos megoldást tartalmaznak, úgy mint Oxford anyagú megerősítések, többfunkciós zsebek a szerszámok és a telefon részére. Ezek a munkaruhák a legmagasabb minőségű alapanyagok felhasználásával készülnek, így a rendszeres mosási ciklusok után is jó megjelenést biztosítanak. A profik igényes választása ez a termékcsalád.

Munkaruha webáruházunkban a Portwest Craft Workwear munkaruha családját is megtalálja a derekas munkanadrágot ( KS54 ), a kantáros munkásnadrágot ( KS56 ), a hozzájuk illő munkáskabátot ( KS55 ) és a munkáspólót ( KS5 ) is. Ezek a munkaruhák fehér-szürke színben készülnek, illenek és harmonizálnak egymással színben és fazonban egyaránt.
Anyaguk: kevert szálas szín és formatartó ( Kingsmill anyag ), összetétele: 65 % poliészter, 35 % pamut, az anyag vastagsága: 245 gramm/m2.
A méreteket az egyes munkaruhák mellett tüntetjük fel.
Felhívjuk figyelmüket, hogy a KS54-es derekas munkásnadrág már XS-es méretben is készül.

Strapabíró munkaruházat kemény munkakörülményekre.

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

×

Asztali nézet megjelenítése