A munkavédelmi sisak viselésének fontosságáról röviden

Aki nehéz fizikai munkát végez, vagy olyan munkakörben dolgozik nap, mint nap, ahol különböző veszélyeknek van kitéve, rendkívül fontos a megfelelő védőfelszerelés. Főként a végtagok és a fej védelme a fontos, hiszen a felsorolt testrészek közül bármelyik is sérül, azok nem csak szövődményeket okozhatnak, hanem a további munkavégzésben is hátráltathatják a dolgozót. Ha Ön is az említett munkakörök egyikében tevékenykedik, ne feledkezzen meg a munkavédelmi sisakok beszerzéséről!

A munkavédelmi sisakokat talán senkinek sem kell bemutatni. Az emberek többsége, még munkájától függetlenül is, életében legalább egyszer a kezébe vehette ezt a munkavédelmi eszközt. Rendkívül praktikus, kényelmes viselet, és nem utolsó sorban védi a dolgozót a súlyos koponyasérülésektől. Ha mégis bekövetkezne a baleset, a munkavállaló könnyebb sérülésekkel is megúszhatja a kellemetlen helyzetet.

Választékunkban minőségi, megbízható munkavédelmi sisakokat találhat, így a védelem százszázalékosan garantált! Ha kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

3.

(CV04) Fejkendő

Ár: 2 377 Ft /db

10.

(LAS S17) munkavédelmi sisak

Ár: 1 725 Ft /darab

12.

(PA10) Védősisak tartó

Ár: 3 727 Ft /darab

13.

(PA45) Endurance izzadságszalag

Ár: 3 512 Ft /csomag

14.

(PA46) Peak View izzadságszalag

Ár: 3 430 Ft /csomag

15.

(PA48) Endurance állszíj 4 pontos

Ár: 2 620 Ft /csomag

17.

(PA50) LED fejlámpa ezüst

Ár: 1 458 Ft /db

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

×

Asztali nézet megjelenítése