Megújulnak az elsősegély-felszereléseink!

Az általunk gyártott elsősegély-felszereléseket megjelenésük óta változatlan formában és minőségben állítjuk elő. 2018-ban célul tűztük ki az elsősegély dobozok külső és belső megújítását a fogyasztói igényeknek megfelelően. Ennek első lépésében az MK01 és MK02 cikkszámú mentőládákat gondoltuk újra.

Ezek a mentődobozok jellemzően az irodai munkakörnyezetekben igazán keresettek. Ezért polcokra felrakva, fiókokban és szekrényekben találkozhatunk velük. Jelezték számunkra az elsősegélydobozok felhasználói, hogy a tárolásuk módjából fakadóan az MK01 és MK02 elsősegély dobozoknak jellemzően csak a homlokfelülete, ritkábban a fedele látható.

Az új külsőnek köszönhetően most már ezek az elsősegély-felszerelések a homlokfelületükön vannak jelölve. Ez a megoldás nagyban megkönnyíti az esetleges ellenőrzésekkor a gyors és egyszerű beazonosítását az elsősegélydoboznak, illetve baleset esetén bárki felismerheti azonnal, hogy hol találja a sebesülés ellátásához szükséges eszközöket. A figyelemfelhívó fehér keretet megtartottuk a fontos információk körül. A dobozok fedelén mostantól az „ELSŐSEGÉLYFELSZERELÉS” felirat olvasható, amit most már a láda készítésekor, annak anyagából öntenek ki, ami így nem kopik le vagy nem válik le az elsősegély dobozról. A láda ennek köszönhetően továbbra is beazonosítható lesz abban az esetben is, ha annak csak a teteje látható.

Ezeket a tovább fejlesztett elsősegélydobozokat már megvásárolhatják webáruházunkban a www.epkezlab.com – on, vagy a speciálisan az elsősegélydobozok és hozzá kapcsolódó termékek értékesítésére létrehozott www.mentoladanagyker.hu – n.

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

×

Asztali nézet megjelenítése