A fültokok és füldugók használatának fontosságáról röviden

Az érzékszervek védelme minden körülmények között elengedhetetlen, ezért nem véletlen, hogy a munkavédelem terén számos olyan termékkel lehet találkozni, amelyek ezt a célt szolgálják. Ha Ön olyan környezetben dolgozik, ahol szinte fülsüketítőek a munkagépek, ne feledkezzen meg a fültokok vagy a füldugók biztosításáról, hiszen előbb vagy utóbb a munkavállalók hallása fogja látni a kárát, ha nem fordít figyelmet a védelemre.

A fültokok és füldugók optimális védelmet nyújtanak a munkavégzés során, így a hallás nem romolhat semmilyen szinten. Előfordul, hogy a fültokok vagy füldugók alkalmazását azért mellőzik az alkalmazottak, mert zavarja őket a munkavégzésben, azonban, ha cégünk munkavédelmi termékei mellett dönt, ilyen nem fordulhat elő, ugyanis termékeink kényelmes viseletet biztosítanak.

Fordítson figyelmet alkalmazottai érzékszerveinek védelmére, vásároljon fültokot vagy füldugót munkavédelmi termékeink választékából! Bármilyen kérdése merülne fel, forduljon hozzánk bizalommal!

Fültok, füldugó

Fültok, füldugó A hallás az egyik alapvető érzékszervünk. Védenünk kell a túlzottan hangos hanghatásoktól. A zajcsillapításra szükség lehet az élet több területén ( gépek környezetében, szórakozás, sportolás közben stb. ).
A megengedett határérték ( 85 dB ) alá csökkenteni még hallásvédő alkalmazásával is veszélyes. Mindig gondoskodni kell arról, hogy ne legyünk "süketek" akár füldugót akár fültokot használunk.
Hallásvédelem - kiválasztási segédlet

17.

(EP16) Pántos füldugó ( 20 darab )

Ár: 6 887 Ft /csomag

18.

(EP20) Füldugó adagoló

Ár: 22 418 Ft /db

23.

(PS40) Classic HV fültok sárga

Ár: 1 458 Ft /darab

24.

(PS41) Super HV fültok sárga

Ár: 2 134 Ft /darab

26.

(PS47) Endurance HV fültok

Ár: 3 512 Ft /darab

30.

(PW41) Szuper fültok, piros

Ár: 1 944 Ft /db

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

×

Asztali nézet megjelenítése