(C481) Kéttónusú láthatósági mellény sárga/narancs

Ár:

1 081 Ft

/ db
Válasszon az alábbi tulajdonságokból!
Méret
Szín
db

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Kéttónusú láthatósági mellény
  • gyártó: Portwest
  • cikkszáma: C481
  • A termék megfelel az EN471 Class 2:2 szabványnak.
  • 100% poliészter
  • szín: sárga/narancs
  • Méretek: S/M-2XL/3XL

A Portwest C481 kéttónusú láthatósági mellény kéttónosú háttérfelülettel készül, a mell része sárga, az az alatti részen pedig narancs. A fényvisszaverő szalagok törzs alsó részén helyezkednek el két sávban, a vállakon függőlegesen fényvisszaverő szalag a felső vizszintes szalagig fut le. A nyakán a szélek narancs színűek. Könnyű, nyári viselet, jó láthatóságot biztosító mellény. Ideális lehet például utak mentén dolgozók számára.

Vest-Port
A Vest-Port alapanyaga 100% poliészter és EN471 minősítéssel is rendelkezik. Az anyag könnyű, kényelmes és lélegző. Kiváló és hasznos láthatósági megoldás mindenkinek. A megújult EN471 mellény választékunk az ipar minden követelményének megfelel. A Vest-Port termék családban mind a téli, mind a nyári modellek elérhetőek.

EN 471:2003
Az EN471 a jól láthatóságra vonatkozó harmonizált európai szabvány. Meghatározza láthatóságra vonatkozó szabályokat nappali ill. éjszakai fényviszonyok között.
Két jellemzője:
X= Fluoreszkáló és fényvisszaverő felületek (3 szint)
Y= A fényvisszaverő anyagok minősége (2 szint)

Portwest mérettáblázat

Portwest mérettáblázat

2009. február 11.

A Portwest gyártó által kínált termékek mérettáblázata. Segítségével pontosan megtudhatja, hogy az Ön testalkatához melyik méret a megfelelő.

Asztali nézet megjelenítése