(P926) ABEK2 zsinórmenetes gáz szűrő (4db)

Ár:

20 798 Ft

/ doboz
Válasszon az alábbi tulajdonságokból!
Típus
doboz

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

A P926 egy gáz szűrő, amely véd a szennyező gázok ellen. EN 148-1 szabvány szerinti zsinórmenetes csatlakozóval készült, mely bármely a szabvány szerinti csatlakozóval ellátott álarccal kompatibilis. 2. osztályú szűrőnek minősül, véd a szerves és szervetlen savas gázok és gőzök, kén-dioxid, ammónia és annak származékai ellen, ahol a forráspont 65°C felett van.

A termék megfelel az EN 148 -1,EN 14387 Type ABEK (Class 2) szabványoknak.

 • Egy doboz 4db szűrőt tartalmaz
 • A szűrő a kínálatunkban szereplő P516 HELSINKI és a PANAREA álarcokhoz csatlakoztatható, valamint minden szabványos zsinórmenetes csatlakozású légzésvédő teljes és félálarchoz
 • Minden Portwest egyéni védőeszköz a legújabb szabványok szerinti minősítésekkel rendelkezik, biztosítva ezzel a legmagasabb szintű védelmet. Termékeink alkalmasak akár hosszantartó, egésznapos használatra is. Az Ön biztonsága mindenek előtt.

  Kapcsolódó termékek

  Portwest mérettáblázat

  Portwest mérettáblázat

  2009. február 11.

  A Portwest gyártó által kínált termékek mérettáblázata. Segítségével pontosan megtudhatja, hogy az Ön testalkatához melyik méret a megfelelő.

  Légzésvédő eszközökön található jelölések

  Légzésvédő eszközökön található jelölések

  2008. augusztus 05.

  Légzésvédő eszközökön található jelölések: részecskeszűrők jelölése, gázszűrőbetét betűjelei, a szűrőegység szűrőteljesítménye

  Asztali nézet megjelenítése