Amennyiben karácsonyi ajándéknak szánja a megrendelt termékeket, kérjük a rendelés végén a megjegyzés rovatban jelezni, hogy kiemelt figyelmet fordíthassunk rá.

(AM20) Tűzmegközelítő overall

Ár:

231 734 Ft

/ db
Válasszon az alábbi tulajdonságokból!
Méret
Szín
db

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Tűzmegközelítő overall
  • gyártó: Portwest
  • cikkszáma: AM20
  • A termék megfelel az EN11612 A1, B2, C3, D3, E3 szabványnak.
  • Könnyű és rugalmas védőoverall az AM21 kámzsával és az AM22 csizmavédővel együtt történő viselésre tervezve. Légzőkészülékkel kompatibilis kialakítás, tépőzáras állíthatóság
  • IGNIS, aluminizált bevonat 95% Meta-aramid, 5% Para-aramid, 330gm - 1 réteg
  • Belső réteg: Aramid viszkóz 125g - 1 réteg
  • Középső réteg: Carbon filc 120g - 1 réteg
  • szín: ezüst
  • Méretek:M, L, XL, XXL, 3XL, 4XL

A Portwest AM20 Tűzmegközelítő overall könnyű és rugalmas védőoverall az AM21 kámzsával és az AM22 csizmavédővel együtt történő viselésre tervezve. Légzőkészülékkel kompatibilis kialakítás, tépőzáras állíthatóság.

Ignis
Az IGNIS alapanyagot erős intenzitású tüzek környezetében zajló munkavégzésre használt védőruhákhoz terveztük. Igazán könnyű 330g/m2 súlyú és hajlékony, 95% meta-aramid és 5% para-aramid összetételű.

A tükör-szerű felület visszatükrözi a sugárzó hőt, így a lángok és/vagy tűz megközelíthető, miközben csökkenti a hőfelvétel sebességét. A következő belső szén réteg védelmet biztosítanak a veszélyes munkakörnyezetben, ideális választás például légijármű mentés, légijármű tűzoltás, veszélyes, extrém gyúlékony anyagok oltása, éghető gázok oltása, magas sugárzó hő kockázata esetén. A tűzállóruha viselése nélkülözhetetlen például extrém gyúlékony anyagok oltása, légi járművek oltása, légi járművek mentése vagy egyéb magas kockázatú sugárzó, intenzív tüzek vagy hőhatások közelében.

EN ISO 11612
A nemzetközi szabványban rögzített teljesítményre vonatkozó előírások alkalmazandóak számos végfelhasználás esetében, amennyiben szüksége van korlátozott lángterjedési tulajdonságokra, ahol a felhasználó ki van téve sugárzó, kontakt vagy konvektív hőnek, olvadt fém fröccsenésének.

Code A: Korlátozott lángterjedés
Code B: védelem konvektív hő ellen - 3 szint
Code C: védelem sugárzó hő ellen - 4 szint
Code D: védelem fröccsenő alumínium ellen - 3 szint
Code E: védelem fröccsenő vas ellen - 3 szint
Code F: védelem fröccsenő kontakt hő ellen - 3 szint CAT 3-as
Portwest mérettáblázat

Portwest mérettáblázat

2009. február 11.

A Portwest gyártó által kínált termékek mérettáblázata. Segítségével pontosan megtudhatja, hogy az Ön testalkatához melyik méret a megfelelő.

Utolsó vélemény, értékelés:

Tisztelt Toplak Anita! A nadrágok közül azt válassza amelyiknél külön odaírtuk, hogy hosszított fazonú. Ezeknek a nadrágoknak a belső szár hossza 5 cm - el nagyobb a normál mére… Tovább »

Máté és Nagy Bt. - 2016.02.15. 10:42

Az internetes ár csak a webáruházon keresztül történő vásárlás esetén érvényes!
Ingyenes szállítás
Csomaginformáció
Portwest Mérettáblázat
Termékinformáció
Épkézláb Munkaruha Blog

Asztali nézet megjelenítése